Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Moje komentiranje Bandićeve strategije komuniciranja moglo bi se shvatiti kao pritisak na pravosuđe

Pored strateškog , potrebno je odraditi i usklađeno komunikacijsko planiranje, da bismo ostvarili naše ciljeve - zaključila je jedna od najpopularnijih političarki u zemlji
21. listopada 2014. u 18:53 9 komentara 1404 prikaza
23.10.2013., Zagreb - Gornji grad, Mirela Holy osniva novu stranu pod imenom Orah.
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Saborska zastupnica i predsjednica ORaH-a Mirela Holy, inače komunikatorica, doktorica humanističkih znanosti i koautorica komunikacijskog priručnika 'Komunikacijske (strategije) magije', u krapinskoj je Gradskoj knjižnici održala predavanje "Važnost i strategija komunikacije u modernom društvu". Osvrnula se pritom koliko su komunikacije važne za bilo koju aktivnost kojom se danas ljudi bave, bez obzira na to da li se radi o biznisu, politici, ili pak o civilnom sektoru.

- Ako nemamo dobar komunikacijski plan, teško da ćemo doći do kvalitetnih rezultata. Dakle, pored tog nekakvog strateškog planiranja, potrebno je odraditi usklađeno komunikacijsko planiranje, da bismo uspješno ostvarili naše ciljeve - zaključila je jedna od najpopularnijih političarki u zemlji.

holy javna stvar Holy: Nema velike razlike između Vlade Milanovića i Sanadera

Na pitanje novinara o Milanu Bandiću, da li smatra bi li i uhićenog gradonačelnika Zagreba, da je on sam imao bolju strategiju komunikacije i da je komunicirajući privlačio manje pažnje na sebe, možebitno zaobišla i poneka istraga, izjavila je tek da ne može komunicirati oko toga, s obzirom da je saborska zastupnica.

- Radi se o procesu koji je u tijeku i to bi se moglo tumačiti kao pritisak na pravosuđe, kratko je zaključila Holy. 

>> Bandić u USKOK došao ozbiljan, otišao sa smiješkom na licu

PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Vodič za biznis: online usluge koje će vam dati uvid u poslovanje u svakom trenutku
  • euzebije:

    Stavite i moju baku svaki dan na tv i kažite da ankete govore kako je najpopularnija političarka u zemlji i mnoge bene će u to povjerovati....

  • ninja72:

    Pa kuda se vise guras, odstupi vec jednom.

  • crocro:

    Opet njezino mišljenje. Jedva čekam te izbore da svi ostanete u šoku kada vidite kako izgledaju potpore njezinoj stranci. Najveći njezin doseg biti će ulazak u Sabor kao jedna i jedina. U najboljem slučaju.