Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirela Holy u Krapini:

Moje komentiranje Bandićeve strategije komuniciranja moglo bi se shvatiti kao pritisak na pravosuđe

23.10.2013., Zagreb - Gornji grad, Mirela Holy osniva novu stranu pod imenom Orah.
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
21.10.2014.
u 18:53

Pored strateškog , potrebno je odraditi i usklađeno komunikacijsko planiranje, da bismo ostvarili naše ciljeve - zaključila je jedna od najpopularnijih političarki u zemlji

Saborska zastupnica i predsjednica ORaH-a Mirela Holy, inače komunikatorica, doktorica humanističkih znanosti i koautorica komunikacijskog priručnika 'Komunikacijske (strategije) magije', u krapinskoj je Gradskoj knjižnici održala predavanje "Važnost i strategija komunikacije u modernom društvu". Osvrnula se pritom koliko su komunikacije važne za bilo koju aktivnost kojom se danas ljudi bave, bez obzira na to da li se radi o biznisu, politici, ili pak o civilnom sektoru.

- Ako nemamo dobar komunikacijski plan, teško da ćemo doći do kvalitetnih rezultata. Dakle, pored tog nekakvog strateškog planiranja, potrebno je odraditi usklađeno komunikacijsko planiranje, da bismo uspješno ostvarili naše ciljeve - zaključila je jedna od najpopularnijih političarki u zemlji.

Na pitanje novinara o Milanu Bandiću, da li smatra bi li i uhićenog gradonačelnika Zagreba, da je on sam imao bolju strategiju komunikacije i da je komunicirajući privlačio manje pažnje na sebe, možebitno zaobišla i poneka istraga, izjavila je tek da ne može komunicirati oko toga, s obzirom da je saborska zastupnica.

- Radi se o procesu koji je u tijeku i to bi se moglo tumačiti kao pritisak na pravosuđe, kratko je zaključila Holy. 

>> Bandić u USKOK došao ozbiljan, otišao sa smiješkom na licu

Komentara 9

EU
euzebije
19:57 21.10.2014.

Stavite i moju baku svaki dan na tv i kažite da ankete govore kako je najpopularnija političarka u zemlji i mnoge bene će u to povjerovati....

NI
ninja72
19:38 21.10.2014.

Pa kuda se vise guras, odstupi vec jednom.

CR
crocro
19:06 21.10.2014.

Opet njezino mišljenje. Jedva čekam te izbore da svi ostanete u šoku kada vidite kako izgledaju potpore njezinoj stranci. Najveći njezin doseg biti će ulazak u Sabor kao jedna i jedina. U najboljem slučaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije