Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirela Holy u Krapini:
Povratak na članak

Moje komentiranje Bandićeve strategije komuniciranja moglo bi se shvatiti kao pritisak na pravosuđe

Pored strateškog , potrebno je odraditi i usklađeno komunikacijsko planiranje, da bismo ostvarili naše ciljeve - zaključila je jedna od najpopularnijih političarki u zemlji

Komentari 9

NI
ninja72
19:38 21.10.2014.

Pa kuda se vise guras, odstupi vec jednom.

VL
EU
euzebije
19:57 21.10.2014.

Stavite i moju baku svaki dan na tv i kažite da ankete govore kako je najpopularnija političarka u zemlji i mnoge bene će u to povjerovati....

VL
CR
crocro
19:06 21.10.2014.

Opet njezino mišljenje. Jedva čekam te izbore da svi ostanete u šoku kada vidite kako izgledaju potpore njezinoj stranci. Najveći njezin doseg biti će ulazak u Sabor kao jedna i jedina. U najboljem slučaju.

VL
BL
big_lebovsky
08:09 22.10.2014.

Molim poštovanog novinara da objasni svekolikoj javnosti od kud mu podatak da se radi o jednoj od najpopularnijih osoba u državi?Ipsoplus i slične agencije za obmanjivanje javnosti trebalo bi razotkriti kao šatrlatanske a često i kao podmićene agencije.Koje su reference,zasluge,potezi ili bilo što drugo čime je dotična ostavila traga u društvu?Koliko ja znadem ona je jedino poznata po tomu da je kratkotrajno bila član zločinačke ekipe koja sebe naziva kukuriku koalicija iz koje je istjerana jer je želila iskoristiti svoj utjecaj da bi zaštitila neku zaposlenicu a to je moramo priznati vrlo proziran razlog za izbacivanje iz vlade(ne postoji član vlade koji nema 100x veći krimen od onog kojeg se stavlja njoj na teret) i ako je gledaju kao prvu žrtvu nenarodnog režima i s tim zaslužila popularnost onda i neka nam se događa što nam se događa.Ekipa pokojnog Malnara je višekratno popularnija i sposobnija od dotične gospođe ali eto nemaju vl.jutarnji i slične tiskovine koji će ih promovirati a kladim se da bi oni imali nešto pametnije reći o drugu Bandiću.

VL
Avatar comandante
comandante
23:27 21.10.2014.

Ova se ufurala da je bitna, ajde Hollly, vrati frankenštajnu glavu

VL
DH
dalibor.hren
20:14 23.10.2014.

Ne vjerujem da se ova orehovnjača vidi na mjestu premijerke!? Točno je da vladajući ne vrijede ništa, točno je da njihovi prethodnici nisu bili ništa bolji, ali lješnjak, orah, kopriva i ostali drač definitivno nisu alternativa. Da barem mogu glasati za Angelu Merkel!

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
06:17 22.10.2014.

...hoće li se ministar zdravlja pridružiti gradonačelniku... kažu da je u hzzo bez natječaja zaposlio neutvrđen broj radnika... te da je nekima od njih i sebi... o javnom trošku.... također bez natječaja... platio više školovanja... te nekoliko privatnih putovanja...

VL
GE
George2014
10:10 22.10.2014.

Neznam zasto je ova stalno u medijima ,dokazala je postenje saljuci mailove ..

VL
DU
Deleted user
08:51 30.10.2014.

Još jedna notorna promicateljica kulture smrti. Svake godine sve nas je manje ( i po dvadesetak tisuća), a ta "održiva razvijateljica Hrvatske" posebno bi nagrađivala ginekologe koji su u držanim bolnicama voljni izvoditi abortuse umjesto svojih kolega koji to ne žele raditi! Umjesto da se kao "održiva razvijateljica Hrvatske" bori za to da se mladi ljudi materijalno i na druge načine potiču na rađanje što većeg broja djece! Tko je tu lud? Ta navodna "progresivka" ili mi navodni zatucanci?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.