Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Po uzoru na izraelski Simon Wiesenthal

Mlinarić Ćipe osniva centar za istraživanje zločina: 'Imam dokaze o osnivanju logora, a nitko mi na to još nije odgovorio'

Stipo Mlinarić Ćipe
Davor Javorović/PIXSELL
19.11.2022.
u 11:55

Mlinarić Ćipe je uvjeren da je put kojim je država krenula u rješavanju ovog problema pogrešan te kako bi trebalo podići skupnu tužbu pred hrvatskim sudovima, a onda tražiti odštetu od Srbije

Komentara 10

AF
afer
15:00 19.11.2022.

Prvo istražiti Teršeličku, tko je plača.

HE
Herceg56
14:54 19.11.2022.

Neka vam uzor bude Izrael i nikad zločincima nedajte mira ma di god bili!!!

TR
Tridvajeda
15:16 19.11.2022.

Samo u miru i tišini raditi, skupljati dokaze i svjedočanstva i dizati skupne i pojedinačne tužbe. Kada se toga nakupi, osnovati Institut za istraživanja zločina srpske agresije i hegemonije. Ne pristajati na kompromise tipa "zločini miloševićevog režima" i slične relativizacijee i spinove. U svakom slučaju podržavam! Dobar početak bi bio dovesti prosvjednike svaki puta kada prave cirkus oko obitelji Zec ili kada bacaju vijence u Dunav za čedomire(ne da admin čedrnika nazvati čedrnikom).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?