Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava na sjeveru hrvatske

Mladića pretukli i silovali, a onda se nastavili iživljavati nad njime

silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
18.04.2017.
u 20:04

Zbog silnog straha i srama mladić nikome nije ništa govorio. Sve do trenutka u kojemu više nije mogao trpjeti bolove

Mladić (23) u ranim jutarnjim satima pojavio se na vratima hitnog prijama u bolnici na sjeveru Hrvatske sa svojom majkom u pratnji. Doktorima je rekao da trpi velike bolove već tjedan dana, više ne može izdržati i moli za pomoć. Liječnici su ostali zatečeni kad su u mladićevu tijelu vidjeli nepoznati objekt, javljaju 24 sata.

Prema neslužbenim informacijama, 24 sata doznaju kako su mladića prvo napali, a onda i silovali tjedan dana prije dolaska u bolnicu, točnije prošlog ponedjeljka.

Nakon što su ga pretukli, nastavili su se iživljavati nad njime koristeći nepoznati predmet. Iako je zadobio lakše tjelesne ozljede, predmet koji su koristili tijekom napada ostao je zaglavljen u njegovu tijelu. Zbog silnog straha i srama mladić nikome nije ništa govorio. Sve do trenutka u kojemu više nije mogao trpjeti bolove. Tad je napokon odlučio povjeriti se majci koja ga je odvela u bolnicu.  

Liječnici su operacijom uspješno izvadili strani predmet, ali su mladića odlučili zadržati nekoliko dana na promatranju.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje   

>>Stravičan čin nekolicine tinejdžera koji su grupno silovanje prenosili na Facebooku

>>Šesnaestogodišnjak osumnjičen za zlostavljanje dječaka (6)

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
20:26 18.04.2017.

Imena i prezimena počinitelja!

SL
slivnevode
21:12 18.04.2017.

Monstruozno! Kakvi izopačeni umovi trebaju biti da takve stvari rade?! Trebalo bi takvima po onoj: "oko za oko, zub za zub"!

LU
Lujo123
20:30 18.04.2017.

Da nisu možda romska nacionalna manjina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije