Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetili djevojci da će pustiti psa na nju ako pokuša pobjeći

Stravičan čin nekolicine tinejdžera koji su grupno silovanje prenosili na Facebooku

husky, pas laje, grize
Foto: Shutterstock
1/2
05.04.2017.
u 14:00

Policija je pozvala svjedoke i roditelje osumnjičenih da pomognu stradaloj djevojci i prijave preostale izgrednike.

Mladići koji su uhićeni pod sumnjom za silovanje 15-godišnje djevojke u Chicagu, prijetili su silovanoj djevojci da će na nju pustiti opasnog psa ukoliko pokuša pobjeći, donosi SkyNews

Mladići su na Facebooku uživo prenosili silovnje, a prema najnovijim informacijama policijskih istražitelja, kao osiguranje da im ne pobjegne su koristili opasnog psa. Na sudu su istražitelji izjavili da je vođa ovog čina bio četrnaestogodišnji dječak koji je djevojci rekao da "to mogu učiniti na teži ili lakši način".

Djevojka je nekoliko puta udarena prije nego su je odvukli u podrum gdje su je silovali, izjavili su iz Suda u Chicagu. Drugog okrivljenika, petnaestogodišnjeg dječaka, u ponedjeljak je u policiju dovela njegova majka. Obojica dječaka su osumnjičeni za seksualno zlostavljanje te za poticaj i sudjelovanje u dječjoj pornografiji. Zadržani su u maloljetničkom zatvoreničkom centru zbog vlastite sigurnosti dok čekaju suđenje. 

Iz policije su izjavili da su u potrazi za ostalim mladićima koji su povezani sa zločinom te su pozvali ostale roditelje i svjedoke da učine pravu stvar za stradalu djevojku i prijave prijestupnike. 

Policija se uključila u slučaj upravo zbog prijave jednog od roditelja, točnije majke jednog od osumnjičenih koja je poručniku Eddie Johnsonu pokazala video snimak koji je objavljen na Facebooku.

>> Uhićena trojica mladića: uživo prenosili grupno silovanje na Facebooku

>> Na Facebooku podržao dvostruko ubojstvo: Jedan drotovski smrad manje, bravo mladiću...

Ključne riječi

Komentara 5

ME
Menjik
15:09 05.04.2017.

kastrirati

Avatar Idler 3
Idler 3
17:51 05.04.2017.

Jedino dobro u cijeloj priči je kaj bu ih američki zakon "pospremil" iza gitrih na jedno 25 let di buju med nabildanim i stetoviranim dečkima mogli uživat u seksu kak i kolko im se prohtje !!!

AU
austrougarskigeneral
17:53 05.04.2017.

stravično užasno treba ih kazniti doživotnim zatvorom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije