Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt na ulici

Mladić potrčao za autobusom i pred prijateljima se srušio mrtav

srušio se mrtav (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
16.09.2010.
u 20:55

Tek nakon obdukcije bit će poznat uzrok smrti sedamnaestogodišnjaka koji je sinoć preminuo na pločniku Baštijanove ulice

Dvojica srednjoškolaca večeras su bespomoćno gledala kako pogrebno vozilo odvozi tijelo njihova 17-godišnjeg prijatelja koji se oko 18 sati srušio na uglu Selske ceste i Baštijanove ulice nakon što mu je iz nepoznatih razloga pozlilo. Nekoliko trenutaka prije toga, trojica prijatelja potrčala su prema autobusu koji je dolazio, no, kada su se dvojica mladića osvrnula za prijateljem, ugledala su ga kako leži na cesti.

Upomoć su mu, osim njih dvojice, priskočili i prolaznici, ali mladić nije pokazivao znakove života te se pretpostavlja da je smrt bila trenutačna. Naišlo je i vozilo Hitne pomoći koje je netko od okupljenih prolaznika zaustavio. Liječnici su priskočili upomoć mladiću koji više nije disao, pokušali su ga reanimirati, no bez uspjeha.

Mrtvozornici su nakon završenog policijskog očevida naložili da se tijelo 17-godišnjaka preveze na Zavod za sudsku medicinu na Šalati gdje će se pregledom i obdukcijom utvrditi uzrok smrti.

Prema prvim informacijama, ništa nije upućivalo da je smrt posljedica kaznenog djela. Na mladićevu tijelu nema tragova nasilne smrti. Iz policije doznajemo samo to da će uzrok smrti nesretnog mladića biti poznat nakon što patolozi obave obdukciju i podnesu izvješće.

Komentara 12

Avatar beg
beg
11:23 17.09.2010.

tania pa sta ti ocekujes u crnoj kronici pa samo ti ime kaze o cemu se pise nece valjda zamotavati sarmu u crnoj kronici eh budale budis se uz crnu kroniku i jos zamjeras fuj

OB
-obrisani-
22:39 16.09.2010.

Žalosno---ali ko je danas zdrav i kad pogledamo šta se sve oko nas dešava i kako živimo nije ni čudo da se dešavaju ovakve stvari mladim ljudima ali na kraju žao mi je još jednog mladog života---obitelji saučešće

AS
as55
11:22 17.09.2010.

Jadni ste vi stvorovi koji to čitate i onda se proseravate kako urednici nisu u pravu dali ste vi u pravu sa komentarima to se niste upitali.Pa on je samo novinar koji je za taj posao plačen ali ti nisi pa šta pišeš to se nisi pitao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije