Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neviđena bešćutnost

Mladić bacio pekinezera s trećeg kata jer ga je ostavila djevojka

bacio psa (1)
Foto: Martina Popovčić/Pixsell
1/5
18.09.2011.
u 15:30

"Ti nisi normalan", viknula je djevojka T. S. kada je kujica Luna pala kraj nje i potom mirno odšetala, a u pomoć psu pritekli su susjedi

Dva je sata u lokvi krvi ispod prozora zgrade u zagrebačkoj Dubravi ležala pekinezerica Luna, sve dok po nju nije stigla pomoć. No tu pomoć nije poslao Tomislav S. (26) koji ju je u subotu u 8.45 bacio sa 10 metara visine, nakon što je od svoje djevojke T. S. (25) čuo da ga zauvijek napušta. Pomoć su potražili susjedi, koji ni dan nakon ovog zločina nisu skrivali ogorčenje. Otkrivaju da je riječ o paru koji je u zgradu na Prvim Poljanicama stigao tek prije tri, četiri dana. Za to vrijeme iz njihova stana, kažu, nisu dopirali povišeni tonovi.

– Čuli smo tup udarac i kroz prozor vidjeli životinju koja leži na betonu i tu djevojku koja mu odozdo viče: "Ti nisi normalan!" Najgore od svega, ona se okrenula i otišla svojim putem, iako je kujica davala znakove života, micala nogama i dizala glavu – kazala je susjeda Marija, koja živi na katu ispod mladih podstanara. Kaže da ih nema kod kuće i, doista, vrata stana u kojem žive ostala su čvrsto zatvorena, a rolete spuštene. U stanu pokraj njihova, susjed koji je dan ranije pozvao policiju, moli da ne spominjemo njegovo ime.

– Učinio sam svoju građansku dužnost. Osim toga, nisam želio da mi djeca kroz prozor gledaju životinju koja se muči – rekao je. Nakon poziva policije, nesretnu Lunu, još uvijek živu, preuzeli su zaposlenici Skloništa za životinje i odveli je na Veterinarski fakultet gdje joj je pružena pomoć.

Komentara 108

OB
-obrisani-
16:51 18.09.2011.

dubrava,jel to onaj dio zagreba gde su šiptari...

IS
istima
19:33 18.09.2011.

hah..... u Zagrebu čovjek beživotno leži na tratoaru , a tisuće ih prolazi pored njega a da se nitko ne zaustavi i pogleda što mu je....... i to tada nije vijest...

Avatar vh1
vh1
16:01 18.09.2011.

Neshavtljivo je kako žene ne mogu prepoznati kretena, a ona je ovoga i u krevet pustila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije