Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Mladić (24) pao s bicikla i umro zbog teških ozljeda glave

nesreća
Marijan Susenj/PIXSELL/Ilustracija
19.10.2018.
u 10:33

Mladić je vozio bicikl po uzdignutom nogostupu uz županijsku cestu. U jednom je trenutku iz neutvrđenih razloga izgubio nadzor i pao na cestu

Zbog teških ozljeda glave koje je u četvrtak zadobio padom s bicikla, u varaždinskoj bolnici je nakon ponoći umro 24-godišnji mladić, izvijestila je u petak varaždinska Policijska uprava. 

Iz policije kažu da se nesreća dogodila u četvrtak iza 23 sata na Trgu svete Margarete u mjestu Margečan kod Ivanca. Mladić je tada vozio bicikl po uzdignutom nogostupu uz županijsku cestu.

U jednom je trenutku iz neutvrđenih razloga izgubio nadzor i pao na cestu te zadobio teške ozljede glave. Prevezen je u Opću bolnicu Varaždin, gdje je od posljedica zadobivenih ozljeda umro u 0.30 sati.

 Općinski državni odvjetnik u Varaždinu odredio je obdukciju preminulog.

Ključne riječi

Komentara 3

SP
Sveti_pećinski
12:06 19.10.2018.

padovi s bicikla su često vrlo teški, teži nego s motocikla. Ipak, većina biciklista smatra da ne treba nositi kacigu. Kaciga nije svemoćna, ali ovoga bi spasila.

DU
Deleted user
12:22 19.10.2018.

Sucut familiji ! Ne kaze se u tekstu jeli nosio kacigu ili ne. Ako nije onda je pozeljno napisati i educirati vozace i bicikliste i sve ostale sudionike da se drze propisa i u ovom slucaju nose kacige! . StoSto vise reklama promidzba na televiziji, novinama, autocestama, cestama itd Educiraju ih da 1) ne vose brzo auto, 2) ne preticu 3) vezu se pojasevima i 4) ne razgovarati mobitelima dok voze 5) biciklisti obavezno nose kacige i imaju svijetla na biciklama! U protivnom velike kazne i moguca smrt ! Nije da ce se svaki put izvuci olako !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije