Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kod udbine

Mladi policajac vozio se na posao i sudario s dvojicom muškaraca. Svi su poginuli

Jošani: Tri osobe poginule u frontalnom sudaru između dva automobila
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/14
02.11.2020.
u 10:49

Što je uzrok prometne nesreće koja se dogodila na tom dijelu ceste, tko je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotni trak, policija još utvrđuje.

Tri su osobe poginule u sudaru dvaju automobila u Lici u ponedjeljak ujutro, u 6.30 sati u mjestu Jošani.

Kako neslužbeno doznajemo, prometna se nesreća dogodila na dijelu ceste A1 kod Udbine koji je, u dužini od oko dva kilometra, potpuno ravan, pa vozači često tim dijelom ceste voze daleko brže nego što je dopušteno.

Što je uzrok prometne nesreće koja se danas rano jutro dogodila na tom dijelu ceste, tko je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotni trak, policija još utvrđuje.

No, kako neslužbeno doznajemo, došlo je do izravnog sudara dvaju vozila. U jednom je bio 20-godišnji mladić, mladi policajac vježbenik koji je vozio u smjeru Korenice kamo je trebao doći na posao, a u drugom su bila dvojica muškaraca, navodno radnici jedne tvrtke u Udbini. Oni su također išli na posao.

Komentara 7

DU
Deleted user
11:55 02.11.2020.

Ovakve članke ne bi trebalo komentirati. Komentiram samo zato što je tekst katastrofalno sročen. Sućut obiteljima.

SO
sokol99
12:52 02.11.2020.

Ljudi moji pa kako se nezna tko je otišao na suprotni trak po položaju vozila? Objem obiteljima velika sučut.

IN
inot
12:36 02.11.2020.

a ova druga dva poginula nemaju godina ili nijesu bitni......manje gasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije