Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevarena

Mlada Siščanka željela usvojiti majmuna pa ostala bez 5400 kuna

majmun
Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija
18.04.2019.
u 15:06

Za njega je trebala snositi troškove transporta i osiguranja te je u nekoliko navrata u ožujku ove godine na imena raznih osoba s afričkog kontinenta uplatila ukupno 5400 kuna

Mlada Siščanka željela je usvojiti majmuna prilikom čega je ostala bez 5.400 kuna. Rezultat je to nesvakidašnje internetske prijevare koju je doživjela ova mlada ljubiteljica životinja.

Naime, 18-godišnja Siščanka je preko internetske stranice koja se bavi prodajom i usvajanjem životinja, u Velikoj Britaniji pronašla majmuna kojeg je namjeravala usvojiti. Za njega je trebala snositi troškove transporta i osiguranja te je u nekoliko navrata u ožujku ove godine na imena raznih osoba s afričkog kontinenta uplatila ukupno 5400 kuna. 

Kako joj majmun još uvijek nije stigao, smatrala se prevarenom te je sve prijavila policiji

Video: Ostala u čudu kada je vidjela što vozač radi

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dumen
Dumen
15:13 18.04.2019.

Ja znam tko je ovdje majmun

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije