Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požeška biskupija

Ministrica Žalac kuma na krštenju dan nakon nesreće

Gabrijela Žalac kuma na krštenju
Foto: pozeska-biskupija.hr
11.03.2019.
u 11:41

Biskup je čestitao i zahvalio roditeljima, a pozdravio je i njihove kumove, posebno ministricu Gabrijelu Žalac

Ministrica Gabrijela Žalac u subotu je u Vinkovcima automobilom naletjela na djevojčicu koja je prelazila cestu, a već je u nedjelju bila kuma na krštenju

Požeška biskupija na svojim službenim stranicama objavila je kako je prve korizmene nedjelje požeški biskup Antun Škvorčević predvodio euharistijsko slavlje u župnoj crkvi sv. Barbare u Jakšiću i krstio Gabrijela, šesto dijete Ivice i Snježane Grozdek, i Lovru, peto dijete Marinka i Marijane Obradović. 

Biskup je čestitao i zahvalio roditeljima, a pozdravio je i njihove kumove, posebno ministricu Gabrijelu Žalac.

Podsjetimo, Žalac je u subotu sudjelovala u prometnoj nesreći u kojoj je ozlijeđena djevojčica. Vozila je bez valjane vozačke dozvole i udarila djevojčicu. Naime, vozačka dozvola ministrici je istekla

U subotu kasno navečer o nesreći oglasila na Facebooku. "Nakon ovog nesretnog dana, još jednom iskazujem duboko žaljenje zbog nesreće. Posjetila sam svoju malu dragu susjedu u bolnici koja se, hvala dragom Bogu, dobro oporavlja. Srećom, potkoljenica je sanirana samo repozicijom i fiksirana longetom. Moje misli i molitve su uz djevojčicu i njezinu obitelj te joj želim što brži oporavak. Što se tiče vozačke dozvole, propustila sam produljiti njezinu valjanost koju sam, kao i svi građani, dužna produljiti svakih 10 godina te se zbog navedenog propusta ispričavam javnosti. Kaznu sam platila odmah sukladno Zakonu", napisala je Žalac.

Video: Stižu veće kazne u prometu


 

Komentara 14

Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
12:45 11.03.2019.

Hajde ljudi, ako ste pokazali razumijevanje za ministricu i da se to svakome moglo dogoditi tko vozi, razumijte i da novinari privlače čitatelje ovim vijestima. Teška su vremena.

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
12:24 11.03.2019.

A što je trebala ? Odbiti kumstvo možda ?

Avatar Apsalar
Apsalar
12:38 11.03.2019.

Kakve sad ovo veze ima s ičim. Kad će krštenje zna se tjednima unaprijed. Pa nije ona Michael Corleone, samo neodgovorna ministrica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije