Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnji odmor

Ministri iz srbijanske vlade neće na ljetovanje u Hrvatsku

more
Zoran Grizelj/Pixsell
09.08.2010.
u 13:21

Rasim Ljajić i Milan Marković nemaju namjeru dio odmora provesti na Jadranu.

BEOGRAD - Unatoč brojnim plakatima koji pozivaju na ljetovanje u Hrvatskoj, razvijanju dobrosusjedskih odnosa kao i međusobnih posjeta predsjednika RH Ive Josipovića i predsjednika Srbije Borisa Tadića, ni jedan ministar u srbijanskoj vladi neće se odlučiti za ljetovanje na hrvatskom Jadranu.

- Rođen sam na hrvatskom primorju i mogu reći da znam svaki kamen i uvalu. Prepješačio sam je i uzduž i poprijeko. Za mene odmora nema, a u Hrvatskoj posebno - rekao je potpredsjednik vlade naših istočnih susjeda Jovan Krkobabić za beogradski tabloid Kurir. Slično razmišlja i drugi potpredsjednik vlade Srbije Božidar Đelić koji je preko istih novina poručio da ga hrvatska obala ni ove ni sljedeće, a ni bilo koje druge godine neće vidjeti.

- Bolje rečeno, nikad ljetovanje u Hrvatskoj. Ove godine odmor će biti radni, i to na Svetoj gori - rekao je Đelić. Ministru zdravstva Tomici Milosavljeviću draža je crnogorska obala, a niti ostali srbijanski ministri Slobodan Milosavljević, Rasim Ljajić i Milan Marković nemaju namjeru dio odmora provesti na hrvatskom primorju. U tekstu se podsjeća i na razne incidente na Jadranu u koji su bili uključeni i srbijanski državljani te da je i to bio jedan od razloga ovakvoga razmišljanja tamošnjih ministara.

Ključne riječi

Komentara 77

OB
-obrisani-
07:50 10.08.2010.

opančarska posla.........

CR
cro64
09:04 14.08.2010.

evo,opet su srbi ugrozeni,incidenti na jadranu....hahahaha,nista nego na barikade srbi ,drugi puta mozda prodje..hahahahaha

US
U srcu
15:58 09.08.2010.

što ima ljepše plavi jadran bez četnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije