Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna utakmica

Ministri dvaput zatresli mrežu za djecu oboljelu od malignih bolesti

ministri nogomet (1)
Foto: Jurica Galović/PIXSELL
1/9
02.12.2012.
u 12:22

Novac prikupljen na turniru namjenjen je za kupnju inkubatora dječjem odjelu slavonskobrodske Opće bolnice Dr Josip Benčević

Sedmorica ministara aktualne Vlade u subotu navečer zaigralo je u slavonskobrodskoj sportskoj dvorani \"Vijuš\" humanitarni malonogometni turnir \"Kaplja sreće\" za udrugu \"Slap\" koja skrbi o djeci koja boluju od malignih bolesti.

U sklopu turnira odigrana je revijalna utakmica Humane zvijezde  - Vlada Republike Hrvatske. Boje Vlade branili su Tihomir Jakovina, Rajko Ostojić, Predrag Matić, Gordan Maras, Mihael Zmajlović, Ivan Vrdoljak, Siniša Hajdaš Dončić, Davor Petrik, Tomislav Raspasović, Marko Družić i Davor Klopan dok su humane zvijezde predstavljali Robert Bunjevac, Dražen Posavec, Tomislav Kovacević, Šimo Buzov, Branko Tušek, Branko Filipović, Alen Peternac, Jozo Gašpar, Marko Tuta, Dražen Ilić, Igor Dragovan, Nino Tušek, iJosip Šarić.

Novac prikupljen na turniru namjenjen je za kupnju inkubatora dječjem odjelu slavonskobrodske Opće bolnice Dr Josip Benčević. Iako su se dobro držali, ministri su izgubili utakmicu rezultatom 2:3.

>>Američkim nogometom prikupili 15.000 kn za bolesnog dječaka

 

 

Komentara 2

ST
stipan
17:15 02.12.2012.

sad mi je puno jasnije zašto je sastav Vlade takav da mogu trčati da igraju utakmice u nogometu A PREMIJER IZGLEDA SKIJA..A znanje ???????

OB
-obrisani-
16:08 02.12.2012.

Bilo bi u ovo krizno vrijeme da su bogati ministri zatresli svoje "kasice" a ne mreže. Ovo je kopija hdz-eovske elite. Ministar zdravlja, glumi prethodnog ministra. Nas ne interesiraju njihovi donji a i gornji extremiteti. Kada taj resorni ministar igrara bez svoga štićenika iz HZZO-a. Ako neki zub i iskoći u igri iz svoga ležišta, taj dentista troškom državne kase srediti će u svojoj privatnoj stomatološkoj ordinaciji. Inaće tu sreću kao i druga potraživanja teško oboljele a djeca neće dobiti. Ono papirnato je mnogo unosnije, a zbrinjavanje dječjih stomatoloških defekta trošak. Ovoj djeci baš ti liječnici osporavaju kvalitetu života, te bi bilo pametnije da se bar ova dvojica u humano-zdravstvenim prikupljanjima novca. Ako su se ministri odazvali imali su razloga poradi svcoje promocije. Da nije bilo mnogih kamera i objava, to sigurno ne bi napravili, već bi se ispričali zauzetošću. Zaštro snimati, zašto prozivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije