Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dostavili i dokumente

Ministarstvo pravosuđa poslalo zahtjev za izručenjem Mamića

Zdravko Mamić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
16.06.2018.
u 20:48

Ujedno su dostavili i potrebnu dokumentaciju na osnovi koje bi sud trebao odlučivati o izručenju

Ministarstvo pravosuđa je u petak Ministarstvu pravde BiH uputilo zahtjev za izručenjem Zdravka Mamića nakon što je Sud BiH obustavio postupak izručenja, doznaje Dnevnik Nove TV.

Ujedno su dostavili i potrebnu dokumentaciju na osnovi koje bi sud trebao odlučivati o izručenju.

Našem ministarstvu nije jasno zašto je sud u Sarajevu izbjegao tu uobičajenu proceduru i odlučivao u slučaju Mamić iako od Hrvatske nisu ni dobili zahtjev za izručenje.

Zdravko Mamić
1/11

Komentara 24

DU
Deleted user
23:44 16.06.2018.

Šta ima tu da nije jasno? Pa za to razumjeti ne treba biti čak ni pismen. Bosna i Hercegovina ne izlučuje nikome svoje građane. Tu je točka i nema dalje.

Avatar poljubis me u guzu
poljubis me u guzu
21:53 16.06.2018.

Hrvatska i nije pravna drzava,ovo je namjesteno sudenje.

Avatar Roy Bean
Roy Bean
07:31 17.06.2018.

A Miroslav Kutle? Prije će umrijet nego da ga DORH i sudstvo dovedu u Hrvatsku. Indikativno je što je sada i Sanader mogao otići na SP u Rusiji. Kakvi zakoni i zakonodavstvo, da kriminalci protiv kojih se vodi postupak imaju putovnicu i mogu putovati po svijetu. To su im omogućili političari koji su organizirali industriju izglasavanja najjnovijih zakona u Saboru. Pa ako već postoje zakoni, ne vidim potrebe da stalno izglasavaju nove, eventualno neke manje promjene. Ovako oni isisavaju novac iz državnog budžeta "donošenjem" "novih" zakona, punih rupa. I to im je smisao sjedenja u Saboru. Da bog da, da svi dobili hemeroide od trutovskog sjedenja i zakonskog pljačkanja hrvatskih poreznih obveznika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije