Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminuo u studenom

Ministar Orepić naložio preispitivanje slučaja stradavanja Darka Pajičića

Vlaho Orepić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
14.03.2016.
u 14:54

Slučaj je završio i na sudu. Pajičić je preminuo krajem studenoga prošle godine.

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić naložio je preispitivanje slučaja stradavanja vukovarskog branitelja Darka Pajičića, objavila je služba za odnose MUP-a RH.

-Tim sastavljen od policijskih službenika stručnih službi Kabineta ministra i Ravnateljstva policije provest će reviziju slučaja nakon čega će ministru Orepiću podnijeti izvješće. Nakon što zaprimi izvješće, ministar Orepić upoznat će javnost o svemu što je utvrđeno- navode iz MUP-a. 

Pajičić je teško ozlijeđen nakon što je razbio dvojezičnu ploču postavljenu na zgradi PP Vukovar. Naime, reagirao je tada policajac Saša Sabadoš poslije čega je Pajičić pao na nogostup i ozlijedio se. Slučaj je završio i na sudu. Pajičić je preminuo krajem studenoga prošle godine.  

>> Preminuo Darko Pajičić, branitelj ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče 

>> Stožer: Želimo istinu o slučaju Darko Pajičić

Komentara 19

Avatar juricamesko
juricamesko
15:07 14.03.2016.

moga si se toga i ranije sjetiti

CL
Claudiaa
15:09 14.03.2016.

Žao mi je Darka.

Avatar Feniks
Feniks
15:03 14.03.2016.

Ne mogu reviziju raditi ljudi od povjerenja Ostoje Rankovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije