Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno dočekali

Ministar Ostojić obišao gradilište nove pulske bolnice

PXL_120308_1480
Duško Marušić/PIXSELL
08.03.2012.
u 15:04

Početak radova predviđa se na jesen. Država će otplaćivati 75 posto kredita, a Istarska županija 25 posto

Dvije bolnice imaju prioritet u Hrvatskoj, pulska bolnica i KBC Rijeka, kazao je danas u Puli ministar zdravstva dr. Ranko Ostojić gdje je obišao gradilište nove Opće bolnice. Boravak u Istri Ostojić je iskoristio i za posjet Bolnici za ortopediju i rehabilitaciju “Prim. dr. Martin Horvat” u Rovinju. Istarski župan Ivan Jakovčić zahvalio je ministru Ostojiću na brzom donošenju odluka zbog čega građanima Istre mogu konačno poručiti da će dobiti bolnicu najviših europskih standarda. Ovog je tjedna Opća bolnica Pula raspisala natječaj za kredit od 600 milijuna kuna za izgradnju novih objekata, koji je otvoren do 4. svibnja. Nakon odabira ponude raspisat će se natječaj za izvođače radova, a početak radova predviđa se na jesen. Država će otplaćivati 75 posto kredita, a Istarska županija 25 posto, kako je dogovoreno sporazumom između Istarske županije, Vlade i pulske bolnice u srpnju prošle godine.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:35 08.03.2012.

Prilikom obilaska je do punog izražaja došla odlučna trojedna trilema Trostojića...:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije