Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreno krštenje

Ministar Capelli na burzi turizma u Londonu

Gari Capelli
Foto: PR FOTO
1/4
04.11.2016.
u 11:45

Velika Britanija je među tržištima koja su ponajbolje prihvatila novi slogan "Hrvatska puna života"

Jedna od najvećih svjetskih turističkih burzi, londonski World Travel Market od 7. do 9. studenog, prvi je sajam turizma na kojem će Hrvatsku predstavljati novi ministar Gari Capelli. U Londonu ga očekuju razgovori s predstavnicima turističke industrije, a susrest će se i s generalnim tajnikom Svjetske turističke organizacije Talebom Rifaijem.

- Londonski sajam posjeti oko 50.000 turističkih profesionalaca i to je idealna prilika da se Hrvatska dodatno približi organizatorima putovanja, ali i osigura i poboljša svoju poziciju na tržištu Velike Britanije koje je za Hrvatsku postalo jedno od naših najznačajnijih - kazao je ministar turizma Gari Cappelli uoči londonske burze.

Hrvatska svoju ponudu ove godine predstavlja u konkurenciji  od pet tisuća izlagača iz više od 200 zemalja svijeta. Zakupljen je štandu veličine 261 četvornog metra, na kojem se uz Hrvatsku turističku zajednicu predstavlja i dvadesetak suizlagača.

- U prvih deset mjeseci 2016. ostvarili smo više od tri milijuna noćenja britanskih goistiju, a potencijal za daljnje poraste itekako postoji - poručuje direktor Hrvatske truističke zajednice Ratomir Ivičić, koji kaže da je upravo Velika Britanija među tržištima koja su najbolje reagirala na novi krovni komunikacijski koncept pod sloganom "Hrvatska, puna života".

>> Ministar Capelli zadovoljan napretkom u turizmu, najavio je i nove investicije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije