Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podnio prijavu

Milinović naručio grafološku provjeru isplatnica u HDZ-u

'29.03.2012., Zagreb - Precko, stozer Darka Milinovica, Konferencija za novinare na temu aktualnih zbivanja.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
09.05.2012.
u 15:29

Darko Milinović kaže da su vještaci utvrdili kako su brojke prepravljene

Danas sam podnio kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe Općinskom državnom odvjetništvu nakon što sam jučer dobio grafološko testiranje dokumenta za koji sam tvrdio da pamflet i da je podmetnut – rekao je Darko Milinović na današnjoj konferenciji za novinare, prenosi Media servis.

Novinarima je predočio dokument grafološkog vještačenja te pročitao dijelove nalaza. Pa tako Milinović kaže da su vještaci utvrdili kako su brojke prepravljene.

– Broj devet prepravljen je iz izvorno napisanog broja jedan, a naknadno je dopisana nula. Prvi broj kolone jedan je prepravljen u dva, a numerički tekstovi definirani su nešto dinamičnijim ritmovima nego na dokumentima iz 2008. godine, pa tako izgleda na prvi pogled da su pisani rukom različitih osoba – istaknuo je Milinović pozvavši još jednom DORH da utvrdi činjenice i odgovori na pitanje tko je, kako i na koji način prepravljao brojke u dokumentu koji mu se stavlja na teret.

Ni na ovoj konferenciji kandidat Milinović nije zaobišao okrznuti Tomislava Karamarka pitanjima i tvrdnjama koje ponavlja već danima. Rekao je da će ostati upamćen po tome što je rušio Franju Tuđmana dok je cijela Hrvatska krvarila u ratu, što je s Mesićem poveo proces detuđmanizacije te ga je zamolio da objasni ulogu svojih tvrtki u poslovima s državnim tvrtkama.

Komentara 30

OB
-obrisani-
15:38 09.05.2012.

i ...Vrdoljaka je isto moja baba...falsificirala....

CA
cavecanem
15:39 09.05.2012.

a kuća u gospiću od ministarske plaće?

OB
-obrisani-
15:37 09.05.2012.

moja baba...došla.......pa falsificirala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije