Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni igrač

Milijardu kuna dobio na lotu i može kupiti pola Liverpoola

\'LONDON - FEBRUARY 12:  A woman fills out her ticket for the Euromillions first draw, February 12, 2004 in central London, England. The first draw of the new Euromillions lottery game will take place
Arhiva VL
09.10.2010.
u 20:25

Sretni je igrač pogodio dobitnu kombinaciju iako su mu izgledi bili jedan prema 76 milijuna

Sretni Britanac ispunio je listić lota koji mu je donio nevjerojatnih 129 milijuna eura (950 milijuna kuna). To je drugi najveći pojedinačni dobitak u Europi, a rekord još drži Talijan iz Toskane koji je prošle godine osvojio čak 147 milijuna eura. O kakvoj je sreći riječ možda najbolje govori podatak kako je vjerojatnost da će netko pogoditi koji će brojevi biti izvučeni bila 1 prema 76 milijuna.

Sretni dobitnik ima rok od devet dana da podigne novostečeno bogatstvo. Zasad anonimni Britanac igrao je europski loto Euromillions koji je postao vrlo popularan jer isplaćuje izuzetno velike dobitke. Britanski mediji već su izračunali da bi njihov sunarodnjak mogao kupiti 38 posto dionica posrnula nogometnoga kluba Liverpoola. Ako nije sportski tip, onda može razmisliti o kupnji dvaju Boeinga 767.

Dobitnik lota sad je bogatiji od pop- zvijezda Davida Bowieja, Phila Collinsa i Roda Stewarta. Prevedeno na hrvatske prilike, dobitak od 950 milijuna kuna veći je 25 puta od iznosa koji su Nevenka Jurak i Marin Barišić preko Fimi medije izvukli iz javnih poduzeća.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
21:35 09.10.2010.

Sretni je igrač pogodio dobitnu kombinaciju ===================================== glupi novinaru, nije sretni igrac \"pogodio\" dobitnu kombinaciju nego je \"igrao\" lucky dip... ne trba tu nikakva \"igra\" odes gdje se iigra lottery i reces prodavacu da oces lucky dip on pritisne dugmeme na masini i ispadnu projevi, znaci masina izabere brojeve koji se, normalno automatski stampaju na tiket, platis dvije funte uzmes ticket i eto ti 113 miliuna funti

DU
Deleted user
21:41 09.10.2010.

Sretni dobitnik ima rok od devet dana da podigne novostečeno bogatstvo =========================================================== hahaha budalo novinarska, nadji nekog nek ti prevede ...\"All claims must be made within 180 days of the draw\".... 180 days

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
01:47 10.10.2010.

Ako zelite igrati igre na srecu i uz to znati da necete nista dobiti molim uplatite sve novce na moje malenkosti racun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije