Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Dragi Vaso, slažem se da je radna terapija dobra za liječenje kompleksa neinformiranosti'

Nakon što su se javno obračunali ministar obrane Damir Krstičević i njegov prethodnik iz suprotnog političkog tabora Ante Kotromanović, u prepirku se jučer uključio i HDZ-ov Milijan Brkić.
25. srpnja 2017. u 09:15 70 komentara 6204 prikaza
Ante Kotromanović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Nastavlja se javno prepucavanje između bivših ratnih suboraca.

Milijan Brkić 'MALO JE LJUBOMORAN' Brkić odgovorio Kotromanoviću: 'Kompleksi se uspješno liječe uz radnu terapiju'

Nakon što su se javno obračunali ministar obrane Damir Krstičević i njegov prethodnik iz suprotnog političkog tabora Ante Kotromanović, u prepirku se jučer uključio i HDZ-ov Milijan Brkić.

Kompleksi se uspješno liječe uz radnu terapiju, napisao je Kotromanoviću Milijan Brkić.

Kotromanović mu nije ostao dužante mu je putem Facebook profila odgovorio i ironično mu poručio.

- Dragi Vaso hvala ti na javljanju i tvojim vrijednim komentarima..Da jako sam ljubomoran na taj vaš sustav domovinske sigurnosti jer ste lijepo prikazali kako funkcionira u praksi. Navijači i narod su se prije i bolje samorganizirali nego li ste vi pokrenuli sustav kriznog upravljana, napisao je Kotromanović.

Dodao je kako je proračun MORH-a 2015. godine bio veći nego što je danas.

- Drugo, dragi prijatelju, proračun MORH-aa u 2015. bio je veći nego li danas sto svatko zna tko prati MORH.. Treće, da mi nismo remontirali postojeću eskadrilu aviona, a usput da ti napomen da se to izbjeglo za vrijeme mandata dvije vlade HDZ-a prije mene, danas o tome nas dva nebi ni raspravljali. Zrakoplovstvo bi se jednostavno ukinulo.. I to znaju svi koji prate MORH. Dalje da te podsjetim.. donijeli smo sve strateške dokumente i dobili jednoglasnu potporu u Saboru. Oni se zovu: Strateski pregled obrane, Dugoročni plan razvoja OS, Zakon o obrani, zakon o službi o OS te Plan obrane RH i to prvi put u povijesti, nabrojio je Kotromanović rezultate rada svojeg ministarstva.

- Kažeš da sam ja ukinuo vojarne Vukovar, Sinj, Varaždin.To također nije istina. To su ukinuli tvoje kolege iz HDZ puno prije nego li sam postao ministar. Ploče nitko nije ukinuo.. A da te malo informiran sto smo mi sve pokrenuli sa ono malo novaca...helikoptere, haubice, novi brodovi, nove jurišne puške, i još smo na nabavama godišnje znali uštedjeti 100 mil kuna i uložiti u infrastrukturu...Itd. Svi koji prate MORH to znaju. Čudi me da si iznio niz netočnih činjenica ali očito je to posljedica nedostataka rada u Saboru i tvog dvomjesečnog godišnjeg odmora. Slažem se da je radna terapija dobra za liječenje kompleksa neinformiranosti, zaključio je Kotromanović.

Ante Kotromanović REAKCIJA NA ODLUKU Kotromanović: Ministar uvrijeđena frajla ostaje Damir Krstičević ODLUČIO Damir Krstičević ostaje ministar obrane! Damir Krstičević Marinko Jurasić Zašto Krstičević to nije radio Gotovini
Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

 • Sacha1948:

  Kotromanovic je zaboravio remont MIG-ova u Ukrajini. I željenu prodaju vojnih objekata na otocima. Komu? Ruski avion ga je vozikao besplatno na otoke. Ne sjećate se? Letio je letio a odjednom je to postala tabu tema hrvatskim medijima.

 • Avatar 123456
  123456:

  sve te lezileboviče bi trebalo nogom šutnuti iz politike - rade štetu, svaki na svoj način.

 • kizz1:

  ne kakaj Kotromanoviću