Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČIO

Damir Krstičević ostaje ministar obrane!

Damir Krstičević
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
24.07.2017.
u 11:45

Ministar je najavio tjedan dana odmora, ali brzo je donio konačnu odluku

Damir Krstičević ostaje ministar obrane! Kako doznajemo Krstičević je definitivno prelomio i odlučio nastaviti važnu funkciju. 

- Nakon brojnih razgovora s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem, odlučio sam kako ću i dalje nastaviti obnašati dužnosti potpredsjednika Vlade i ministra obrane. Javnosti su poznati razlozi zbog kojih sam ponudio svoju ostavku, već sam ih više puta javno obrazložio i želim odlučno demantirati bilo kakav drugi skriveni razlog ili motiv. Pripadnici Oružanih snaga zajedno sa svim ostalim gasiteljima uz nadljudske su napore obavili ogroman posao u obrani od katastrofalnog požara i ovom prilikom im se od srca zahvaljujem - poručio je Krstičević i tako završio s nagađanjima o njegovom ostanku u Vladi. 

U priopćenju koje je objavio istaknuo je veliku podršku koju je dobiva iz HV-a, od generala i kolega ministara, te posebno premijera Andreja Plenkovića.

-  Posebno sam zahvalan predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću na bezrezervnoj potpori ne samo meni, nego što je još važnije i svim projektima koje sam zajedno sa svojim timom pokrenuo.  Upravo je ta potpora razlog ove moje odluke - objasnio je ministar. 

- Čast mi je biti na čelu Ministarstva obrane i sa svojim timom te u suradnji s drugim ministarstvima i Predsjednicom Republike i vrhovnom zapovjednicom Oružanih snaga Kolindom Grabar-Kitarović nastaviti velike projekte od iznimne važnosti za jačanje Oružanih snaga, sigurnosti, prosperiteta i gospodarskog razvoja Republike Hrvatske. Na kraju, moram zahvaliti mojim brojnim prijateljima hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i brojnim građankama i građanima koji su mi ovih dana slali poruke potpore - zaključio je Krstičević.

Damir Krstičević
1/14

 

Komentara 169

B2
bokida 2
12:47 24.07.2017.

Gospodine Krstičeviću , bolje i promjeniti odluku nego oružane snage ostaviti unutrašnjem neprijatelju da ih totalno razbucaju. Tu su i oni koji spominju gladnu djecu i ratnu mašineriju.

HR
Hrvatska
11:53 24.07.2017.

Hvala Bogu. Super.

LU
lunar777
12:03 24.07.2017.

Još uvijek mi nije jasna cijela ta igra, bespotrebna... a s druge strane ljevičarska novinarska bulumenta samo čeka ovakve stvari za kreiranje afera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije