Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA ODLUKU

Kotromanović: Ministar uvrijeđena frajla ostaje

Ante Kotromanović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
24.07.2017.
u 14:52

Pa Krstičevićeva ostavka je jedno 20. za koju znamo od rata.

Nakon što je ministar Damir Krstičević javnosti obznanio da ipak ostaje ministar, na Facebooku se obratio i bivši ministar Kotromanović.

- Svijet je spašen. Hrvatska je spašena od svih ugroza. Vanjskih i unutrašnjih.  Ministar uvrijeđena frajla ostaje, napisao je Ante Kotromanović.

- Tko je sumnjao u to, pa ovo je jedno 20. ostavka za koju znamo od rata. Nikada veća politizacija i podjela u MORH-u, projekti stoje kao recimo helikopteri.  Ekipa već godinu i pol nije sposobna napraviti natječaj za remont, a u požarima bi zlata vrijedili. Gdje je nestao sustav domovinske sigurnosti, pita se Kotromanović.

Režimski novinari šute kao bubice!  Živjeli dvostruki kriteriji, zaključio je Kotromanović.

Komentara 144

BO
bojuki1
15:23 24.07.2017.

Kotromanović: režimski novinari šute kao bubice, da šute o tvom stanu ( googlajte: Kotromanović na skupocjenom izletu kod mecene koji mu je sredio stan ) šute novinari o tome kako si s tri razreda srednje diplomirao? Da ne bi bio najneobrazovaniji ministar, Milanović mu sredio da završi 2011. Fakultet političkih znanosti. Šute novinari o kriminalnom remontu MIG-ova i o tome kako DORH žrtvuje male nebitne likove da zaštite Kotromanovića. Šute mediji o tome u kakvoj su vezi Kotromanović i Žužul, a povezuje ih novac iz državnog proračuna. Mišetić i Žužul preko Patton Boggsa predstavljaju hrvatsku vladu u arbitraši INAe i MOLa, to im je sredio Kotromanović, na njihov konto u Washingtonu iz Hrvatske svake godine sjedne 5 do 10 milijuna$. Nedavno je Žužul htio zaposliti Kotromanovića u Americi da mu vrati dug pa odustao u zadnji čas jer je šema preočita, ali vjerujem da je Kotromanović dobio dio svog kolača. Kotromanović, Milanović su mutni likovi i mjesto im je u Remetinecu!

BE
BeroII
15:21 24.07.2017.

Pa bolje i "uvrijeđena frajla" nego lopina koja krade na remontu migova. A sada Hrvatska, nakon tvoga "remonta" mora kupovati nove avione. Jado jadni, što bi ti dao da ljudi o tebi misle samo deset posto onoga što misle o sadašnjem ministru. Vjerojatno sve novce koji su ti se zaljepili za prste dok si bio tzv. ministar. Fuj smradu.

Avatar adojegovno
adojegovno
15:11 24.07.2017.

Ante pozdravio te Milanović!Koliko ste zamračili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije