Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANDIDATURA ZA ŽUPANA

Miletić predao 11 tisuća potpisa: 'Istra je u mnogočemu korak ispred, a treba biti barem dva'

Marčana: Svečano obilježena 100. godišnjica Proštinske bune
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/2
27.04.2021.
u 15:54

Miletić je ustvrdio da je Istra danas u mnogočemu "korak ispred", ali i dodao da treba biti barem dva koraka ispred

IDS-ov kandidat za istarskog župana Boris Miletić predao je utorak u Pazinu kandidacijske liste s prikupljenim potpisima potpore za župana i Županijsku skupštinu te izvijestio kako je dobio više od 11.000 potpisa podrške.

"Prikupljeno je više od 11 tisuća potpisa podrške građana, što je, obzirom na okolnosti s pandemijom, zaista impresivan broj. Stoga, 11 tisuća puta hvala od srca svima koji su iskazali tako veliku potporu mojoj kandidaturi, kao i zajedničkoj listi za Županijsku skupštinu koalicije IDS-ISU-Zeleni", istaknuo je Miletić prilikom predaje potpisa Županijskom izbornom povjerenstvu u Pazinu.

Miletić je ustvrdio da je Istra danas u mnogočemu "korak ispred", ali i dodao da treba biti barem dva koraka ispred što je i njegov cilj jer je, dodao je, svjestan da kvalitetni i jaki projekti Istru mogu dovesti u društvo najrazvijenijih europskih regija.

 

Govoreći o listi za Županijsku skupštinu, kandidat za istarskog župana naglasio je da je ta lista "ogledalo Istre".

"Zastupljeni su svi dijelovi Istre. Posebno smo vodili računa o ravnopravnosti spolova, kao i da na listi budu zastupljene sve manjine koje Istru čine tako posebnom", istaknuo je Boris Miletić i dodao da će zajedno nastaviti razvijati Istru, za koju želi da bude "100 posto Istra".

VIDEO: Sučeljavanje pet kandidata za gradonačelnika Rijeke: Filipović (SDP), Štimac (nezavisni), Miletić (Most), Ivaniš (PGS) i Ostrogović (HDZ)

Komentara 6

ZB
Zoki-Bijela
18:26 27.04.2021.

Bila bi i tri da nema tebe. Sinti

KI
kizz111
17:48 27.04.2021.

odvratan tip

UM
umnjak
17:13 27.04.2021.

Najkorumpiranija i najjednoumnija županija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije