Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Milenijalcu kojeg su roditelji izbacili iz kuće jedan restoran ponudio posao

U jučerašnjoj objavi na Facebooku ponudili su mu bonus od 1101 dolara, točno dolar više od iznosa koji su Rotondu roditelji dali da se odseli
25. svibnja 2018. u 22:59 19 komentara 4566 prikaza
Michael Rotondo
Foto: Screenshot YouTube

Michaelu Rotondu (30), Amerikancu koji se "proslavio" nakon što su ga roditelji tužili jer ne želi napustiti njihov dom, a sud je presudio u njihovu korist, jedan je restoran ponudio posao i početni bonus.

SAMO LJUBAV Roditelji se odlučili na drastičan korak kako bi im se sin (30) odselio

Ponuda je stigla od lanca restorana Villa Italian Kitchen, iz kojeg poručuju da razumiju kako je milenijalcima teško i da žele pomoći. U jučerašnjoj objavi na Facebooku ponudili su mu bonus od 1101 dolara, točno dolar više od iznosa koji su Rotondu roditelji dali da se odseli iz stana u Camillusu u saveznoj državi New York. Rotondo je ranije rekao kako je taj novac prihvatio, ali ga je potrošio na "druge stvari", prenosi ABC News.

Rotondo, koji ima jedno dijete, prije nekoliko godina živio je u zasebnom stanu, no vratio se roditeljima nakon što je ostao bez posla. Kako nije plaćao stanarinu niti je htio naći posao, roditelji su ga pozvali da se odseli. Nakon što njihov trud nije urodio plodom, sina su se odlučili riješiti pravnim putem - i sud je stao na njihovu stranu.

Ostaje vidjeti hoće li Rotondo prihvatiti ponudu lanca restorana, no sudeći po dosad viđenom, baš i ne gori od želje za radom.

Michael Rotondo
1 / 30
Mnoge šokantne ili smiješne fotografije objavljene na društvenim mrežama u kratkom roku postanu viralne zahvaljujući brojnim lajkovima i komentarima. Upravo neke od njih donosimo vam u našem pregledu.
Bračni par 'Više nemam kćer' Roditelji kćeri posudili 760.000 kuna, a njezin potez ih je šokirao Majka se zbog majice ispričala osoblju škole Nosio je u školu Majka se ispričala zbog 'nepristojne' sinove majice: 'Nisam imala pojma!' Prosvjed Udruge za ravnopravno roditeljstvo Uskraćena roditeljska prava Prosvjed očeva: 'Sustav ima dvostruke standarde - jedne za majke, druge za očeve'
Milan, Zvonimir Boban shopping downtown
Otvorio dušu
Zvonimir Boban: Napravio sam najveću glupost u životu. Ne mogu sebi to oprostiti
Hrvatski Telekom
Prijenos signala
HT ima optičku infrastrukturu koja pokriva udaljenost od Zemlje do Mjeseca
  • matK.O.:

    treba njemu kramp i u pećinu pa da vidi kak se zaradi kora kruha,a ne sa 30 igrat igrice i bit roditeljima na grbači.

  • prajdali100:

    Nek pere prozore na neboderima !

  • krezubikrkan:

    komunističk ljenčuge se po novom zovu milnijalci ?