Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZNAMO DA MU NIJE LAKO'

Milenijalcu kojeg su roditelji izbacili iz kuće jedan restoran ponudio posao

Michael Rotondo
Foto: Screenshot YouTube
25.05.2018.
u 22:59

U jučerašnjoj objavi na Facebooku ponudili su mu bonus od 1101 dolara, točno dolar više od iznosa koji su Rotondu roditelji dali da se odseli

Michaelu Rotondu (30), Amerikancu koji se "proslavio" nakon što su ga roditelji tužili jer ne želi napustiti njihov dom, a sud je presudio u njihovu korist, jedan je restoran ponudio posao i početni bonus.

Ponuda je stigla od lanca restorana Villa Italian Kitchen, iz kojeg poručuju da razumiju kako je milenijalcima teško i da žele pomoći. U jučerašnjoj objavi na Facebooku ponudili su mu bonus od 1101 dolara, točno dolar više od iznosa koji su Rotondu roditelji dali da se odseli iz stana u Camillusu u saveznoj državi New York. Rotondo je ranije rekao kako je taj novac prihvatio, ali ga je potrošio na "druge stvari", prenosi ABC News.

Rotondo, koji ima jedno dijete, prije nekoliko godina živio je u zasebnom stanu, no vratio se roditeljima nakon što je ostao bez posla. Kako nije plaćao stanarinu niti je htio naći posao, roditelji su ga pozvali da se odseli. Nakon što njihov trud nije urodio plodom, sina su se odlučili riješiti pravnim putem - i sud je stao na njihovu stranu.

Ostaje vidjeti hoće li Rotondo prihvatiti ponudu lanca restorana, no sudeći po dosad viđenom, baš i ne gori od želje za radom.

Michael Rotondo
1/30
Ključne riječi

Komentara 19

MO
matK.O.
23:18 25.05.2018.

treba njemu kramp i u pećinu pa da vidi kak se zaradi kora kruha,a ne sa 30 igrat igrice i bit roditeljima na grbači.

PR
prajdali100
00:01 26.05.2018.

Nek pere prozore na neboderima !

KR
krezubikrkan
04:40 26.05.2018.

komunističk ljenčuge se po novom zovu milnijalci ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije