Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO TO PRIČA PREDSJEDNIK?

Strani diplomati za Večernji: 'Milanović nema težinu u EU!' Njegove ucjene nevažne su i smiješne, ali Hrvatska bi to mogla platiti

02.05.2022.
u 21:48

Milanovića, to već možemo pretpostaviti, vjerojatno nije nimalo briga što neki strani diplomati misle i rade. Nije ga, kao predsjednika s karakterom, što je slogan s kojim je išao u izbornu utrku za Pantovčak, te pobijedio pa nitko ne može reći da je lagao i nudio nerealna obećanja i uljepšane slike, briga ni što rade njihovi čelnici. No čudnovati slučaj Zorana Milanovića ima reperkusije po dvije osnove - po funkciji predsjednika, ma što tko mislio o tome, te po slici Hrvatske. Milanović nije bilo tko - njegove izjave odjeknut će u domaćoj i stranoj javnosti i među političkim elitama, ali političke i diplomatske mašinerije stranih zemalja dobro znaju da hrvatski predsjednik praktički nema utjecaja na operative Vladine politike

Komentara 66

Avatar horuk
horuk
21:32 02.05.2022.

Milanovic kod prosjecno i nadprosjecno obrazovane osobe izaziva duboku odbojnost. Ali, zar stvarno moramo u svemu biti tako servilni i ponizni. U BiH naprimjer Hrvati nikome ne uzimaju pravo zastupnika ali se Hrvatima oduzima. I za to mi moramo jos slusati drske odvratne uvrede da smo ekstremni nacionalisti jer trazimo minimum ljudskih prava. Kako bi se govorilo da mi muslimanima oduzmemo pravo na zastupnika, bi li itko optuzio muslimane za nacionalizam. Mislim da jednom ta nasa tipicna sutnja i poslusnost mora prestati posebno naspram Njemaca , Austrijanaca i Nizozemaca. Oni neprekidno nesto pametuju i komanduju nama srednjoeuropskim Slavenima od Poljske preko Ceske, Slovenije, Slovacke, Ukrajine i Hrvatske.

RE
RedTree
00:29 03.05.2022.

Koji je postupak opoziva Predsjednika!? Prvo prozivao Austriju, pa Ukrajinu, sad Finsku i Švedsku, zemlje koje nemaju nikakve veze s nama. Jer s ovim izjavama se radi ogromna šteta Hrvatskoj diplomatski i ekonomski izgleda, a najveća korist Komšiću i ekipi ide nakon ovakvih izjava. Umjesto da se čeka tren kad BiH krene put EU, onda pritisne to pitanje.

ZG
Zeljko Grabar
23:37 02.05.2022.

Javili se komunisti, jugonostalgicari, orjunasi i sve veci broj ovaca a ne gradjana koji zavrijedjuju biti clanovima zjednice demokratskih naroda. Isti folklor koji smo kao pametni Hrvati imali kad smo pljeskali raspadu K&K monarhije i pljeskali srbijanskom kralju, kad smo sa poznatim pozdravom pozdravljali fasiste a onda klicali Tito partija, kad smo sa preko 90% izglasali prvog predsjednika Hrvatske da bi ga pokusali prijevremeno zakopati radi par izdajnika okupljenih oko 101-ce i obitelji Vesne Pusic i Puhovski. Sad se ponovo pripremamo za jednog debila koji ce nas vratiti u svibanj 1945 i to jos nazivamo politckom mudroscu i hrabroscu. Imao je taj Titov gardista mogucnosti pokazati svoju hrabrost ali ju je cuvao za posebne privatne klubove vlasnika koji sjede iza resetke. Sad je skupio hrabrost da pokaze sto je sve naucio u partiji za Lavrova i Putina a ne za hrvatski narod u BiH. Ppokaze svoju politicku mudrost i hrabrost posebno u stavarnj podjele medju onome sto je do njegova predsjednikovanja jos jedino bilo stabilno. Hrvate u Hrvatskoj je usrecio sa zaduzenjem najvecim u povjesti a Hrvate u BiH ce dovesti do poraza kakav im nisu mogli nanjeti niti komunisti, niti Karadjic i Milosevic a niti najekstermniji muslimanski politicari. Jao si ga konstitucionalnim narodima kad Dodik, Vucic i Milanovic i Izetbegovic pocnu braniti njihove naconalne interese. Sve ce to platiti gradjani Hrvatske pa cak i oni koji ce uskoro poceti prati ruke od nasmrcenka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?