Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSLOBAĐANJE JUGA HRVATSKE

Milanović ipak ide u Dubrovnik, odat će počast poginulim hrvatskim braniteljima

Gospić: Milanović na obilježavanju obljetnice 9. gardijske brigade "Vukovi" dao izjavu za medije
Dusko Jaramaz/PIXSELL
28.10.2022.
u 16:04

Predsjednik će sutra u 10 sati u Dubrovniku kod Spomen križa na gradskom groblju Boninovo polaganjem vijenca i paljenjem svijeće odati počast poginulim braniteljima iako nije pozvan na obilježavanje 30. obljetnice oslobađanja juga Hrvatske

Iako nije pozvan na službenu proslavu 30. obljetnice oslobađanja juga Hrvatske, predsjednik Zoran Milanović ipak ide sutra u Dubrovnik. 

- Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović odat će počast poginulim hrvatskim braniteljima i civilima u Domovinskom ratu polaganjem vijenca i paljenjem svijeće kod Spomen križa na gradskom groblju Boninovo povodom obilježavanja 30. obljetnice oslobađanja juga Hrvatske - objavili su iz Ureda predsjednika. U Dubrovniku će biti u 10 sati. 

Podsjetimo, Večernji list jučer je otkrio kako predsjednik Milanović nije pozvan na obilježavanje 30. obljetnice juga Hrvatske, a kako su nam objasnili iz Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije pojasnio nam je danas kako je odluka donesena jer je "nedopustivo da manifestaciju zasjene prijepori, svađe i razdori".  

- Nepozivanje predsjednika Milanovića na obilježavanje 30. obljetnice oslobođenja juga Hrvatske odluka je Organizacijskog odbora, a donesena je zbog toga što je nedopustivo da ovakvu dostojanstvenu manifestaciju, u kojoj su u središtu branitelji i hrvatsko zajedništvo, zasjene prijepori, svađe i razdori koje dnevno producira naš predsjednik - rekao je Ivica Puljić. 

- Odluka nema nikakve veze sa strankama, niti postoje bilo kakve zabrane pozivanja predsjednika - dodaje. 

Ključne riječi

Komentara 57

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
16:49 28.10.2022.

Govor... Hvala vam sto ste ginuli na kamenjaru dok sam ja pio pivo i viski gore na sjeveru Europe, daleko od tog kamenjara. Znate u rat idu sirotinja i nepismeni tko vam je kriv šta vam tata nije bio visoko rangirani u doba juge.

DU
Deleted user
17:52 28.10.2022.

E baš ti trebaš na obljetnicu samo si ti još falio,ginuli su ti vukovi dok si se ti skrivao negdje tko zna gdje,koliko je dečko s Plitvica imao godina kad je poginuo ?odgovori predsjedniče a gdje ste vi bili u to vrijeme i koliko ste vi imali godina

ZI
zinegoid
17:26 28.10.2022.

ovom ludilu treba stati na kraj. pod hitno dezerterima te jugoslovenima, ma koje funkcije obnašali, zabraniti sudjelovanje u ovakvim prigodama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije