Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO DANAS 59 STRADALIH

Migranti u Hrvatsku pokušavaju ući dok ne uspiju – ili ne nastradaju

27.12.2023.
u 21:15

Dokumenti izmišljenih država i organizacija, diplomatske putovnice te davanje tableta za spavanje djeci dio je taktike kojom se koriste krijumčari ljudi pri prelasku granica.

Komentara 11

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
21:49 27.12.2023.

U državu se ulazi na graničnim prijelazima i s valjanim ispravama. Ostalo treba shvatiti kao terorizam i adekvatno postupati prema tome.

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
22:32 27.12.2023.

Jedino normalno rješenje bi bilo otvaranje azilantskog centra npr. u Libiji. Dođeš u Hrvatsku, zatražiš azil, hop ideš na dvije godine u centar u Libiju, pa ako ti se odobri azil dobrodošao, a ako ne laku noć. Ako odbiješ, trajno gubiš pravo na azil, ako pobjegneš opet trajno gubiš pravo na azil. Ako se ponovo pojaviš na granici, hop, pet godina zatvora.

DU
Deleted user
22:13 27.12.2023.

Nije ovo srednji vijek dođeš n granicu i pitaš šta trebaš ako imaš dokumente i nemaš problema sa zakonom sve je uredu .i ako imaš volju za rad i budeš dio društva i to je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije