Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR U BIH

Pokušao se zakačiti na vagon, pa ga udario vlak i odsjekao obje noge

Hitna pomoć
Foto: Zoran Grizelj/PIXSELL
1/3
12.11.2019.
u 12:07

Teško ozlijeđeni 25-godišnjak prevezen je u najbližu bolnicu.

Rano jutros na željezničkom mostu u Karakaju kod Zvornika teško je ozlijeđen 25-godišnji migrant iz Sirije. Naime, on se pokušao zakačiti za vagon vlaka koji je išao iz BiH prema Srbiji prilikom čega je zadobio teške ozlijede glave, te su mu odsječene obje noge. 

Teško ozlijeđeni 25-godišnjak prevezen je u najbližu bolnicu. 

- Noćas oko 2 sata Policijskoj stanici Zvornik prijavljeno je da je u mjestu Karakaj vlak udario muškarca. Po prijavi su postupili Policijski službenici PU Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužitelja Okružnog tužilaštva Bijeljina. Ozlijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje - kazao je Miljan Bobar, glasnogovornik Policijske uprave Zvornik za Avaz. 

Komentara 4

DU
Deleted user
12:25 12.11.2019.

Sjekira, sječivo ili slično sječe, vlak sigurno ne.

Avatar nisam..robot
nisam..robot
19:05 12.11.2019.

Ne isplati se ici u Srbiju.

Avatar Mentat
Mentat
12:32 12.11.2019.

Iz Bosne u Srbiju? Pa gdje taj migrira?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije