Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEKSANDAR VUČIĆ

Mi se nalazimo 'kod konja', a u Zagrebu se sastaju 'kod Jelačića'

05.09.2017.
u 11:13

Podići ćemo spomenik Đinđiću, rekao je Vučić

Srbijanski predsjednik  Aleksandar Vučić požalio se u ponedjeljak da Srbi nisu baš skloni poštovati vlastite povijesne osobe ilustrirajući to usporedbom da se Zagrepčani na glavnom gradskom trgu sastaju "kod bana", a Beograđani "kod konja".

"Mi se nalazimo 'kod konja', a u Zagrebu se sastaju 'kod Jelačića'", primijetio je Vučić govoreći o spomenicima knezu Mihailu Obrenoviću na beogradskom Trgu Republike i banu Josipu Jelačiću na istoimenom zagrebačkom trgu, a obojica su prikazana na konju.

Srbijanski predsjednik to je rekao u povodu otpora postavljanju spomenika ubijenom premijeru i predsjedniku Demokratske stranke Zoranu Đinđiću u Beogradu, poručivši da Đinđić spomenik zaslužuje te će biti i postavljen.

"Naravno da nisam suglasan sa svim onim što je bila politika Zorana Đinđića, ali podizanje spomenika pokazivanje je elementarnog poštovanja. Podići ćemo spomenik Đinđiću", rekao je Vučić.

 

Komentara 75

DO
dopizdilomi
13:05 05.09.2017.

A svaki sastanak s tobom je sastanak s pi..... jer s koje god strane pogledaš vidiš usta u obliku pi... a i pi.... si u duši.

Avatar debela koli
debela koli
13:00 05.09.2017.

Konj je lepši od ovog drugog.

DU
Deleted user
13:24 05.09.2017.

ahahaha ko bi rekao da Hrvati ne vole konje... a vekovima su se lepo druzili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije