Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o izborima

Mesić: Karamarko i Nikolić političke su realnosti

\'08.11.2011., Slatina - Bivsi predsjednik Stjepan Mesic posjetio je otpustene radnike KIO keramike i pod satorom u sredistu Orahovice s njima razgovarao o rijesenju problema naplate 16 milijuna kuna.
Maja Šantoši/Pixsell
21.05.2012.
u 12:07

Mesić se nada da Karmarako ničime neće dovesti u pitanje demokratski karakter i antifašističke temelje Republike Hrvatske

Aktualne političke promjene i u zemlji i u susjednoj Srbiji nije propustio komentirati bivši predsjednik RH Stipe Mesić priopćenjem koje donosi portal 24sata.

– Izbori za vodstvo HDZ-a u prvom redu stvar su stranke i njezinih članova, a onda i Hrvatske – kazao je Mesić ističući da će HDZ igrati bitnu ulogu na političkoj sceni.

Izbori u Srbiji unutarnja su stvar Republike Srbije, kaže, a izbor T. Nikolića  izraz opredjeljenja većine građana te države.

– Novi predsjednik Republike Srbije i novi predsjednik HDZ političke realnosti su s kojima valja računati i u širem regionalnom kontekstu – ističe Mesić dodajući:

– Izražavam nadu da će novoizabrani predsjednik Republike Srbije svojim potezima nastaviti pozicionirati nama susjednu zemlju na europskome putu, kao i da novi predsjednik HDZ-a ničime neće dovesti u pitanje demokratski karakter i antifašističke temelje Republike Hrvatske, kao ni njezino uključivanje u Europsku uniju.

Komentara 62

Avatar aaaasdefrr
aaaasdefrr
12:22 21.05.2012.

Tko je ovaj na slici,zar to nije osoba kojoj bi se trebalo suditi za financijske malverzacije za vrijeme rata kao i za veleizdaju?

Avatar dsonjic
dsonjic
12:22 21.05.2012.

Kako napreduje prijava kod Bajića?

Avatar dsonjic
dsonjic
12:18 21.05.2012.

Ispada da je Karamarko ustaša. Nevjerojatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije