Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promatrali ga nekoliko minuta

VIDEO 'Uf, hladno mi je za šape, bježim van': Medo iz mora doplivao do plaže i šokirao kupače

Screenshoot
13.06.2023.
u 09:27

“Promatrali smo ga nekoliko minuta kako dolazi izdaleka”, rekao je posjetitelj plaže Chris Barron.

Medvjed je primijećen 11 lipnja tijekom kupanja u Meksičkom zaljevu prije nego što je potrčao uz obalu u Destinu, obalnom gradu u regiji Panhandle na sjeverozapadu Floride. Na snimci koja se proširila društvenim mrežama vidi se medvejd koji pliva prema plaži prepunoj ljudi.

“Promatrali smo ga nekoliko minuta kako dolazi izdaleka”, rekao je posjetitelj plaže Chris Barron za CNN. “Većina ljudi nije znala da je to medvjed.”  Mještanka Steffani Saddler bila je na brodu vraćajući se s ronjenja kada je i ona ugledala nepoznati lik u vodi. "Nismo mogli reći što je to pa smo okrenuli čamac da priđemo bliže i tada smo shvatili da je medvjed", rekla je.

“Živim ovdje cijeli život i nikad prije nisam vidjela tako nešto, pretpostavljam da je i on na odmoru", našalila se Steffani.  U ovom trenutku nije jasno odakle je medvjed došao niti gdje se nalazi. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Medvjed se prošetao po ulicama Kostrene

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije