Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE U KBC-U SPLIT

Medicinskim zrakoplovom iz Nigerije stiže Hrvat zaražen koronavirusom

Ilustracije KBC Križine i osoblja
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
08.06.2020.
u 13:15

- U poslijepodnevnim satima očekujemo jednog našeg državljanina koji se razbolio u Nigeriji - kazao je predstojnik Klinike za infektologiju splitskog KBC-a

Hrvatski državljanin koji se u Nigeriji zarazio koronavirusom, danas bi trebao stići u Klinički bolnički centar Split, otkrio je prof. dr. Ivo Ivić, predstojnik Klinike za infektologiju splitskog KBC-a.

- U poslijepodnevnim satima očekujemo jednog našeg državljanina koji se razbolio u Nigeriji. Bit će kod nas u izolaciji - kazao je za tportal dr. Ivić, dodajući da oboljeli hrvatski državljanin dolazi medicinskim zrakoplovom iz Nigerije.

Inače, u toj zemlji je registrirano 12.486 zaraženih koronavirusom, a umrle su 354 osobe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije