Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOGODIŠNJI KONCERT

Mate Mišo Kovač uvest će Vukovarce u 2023. godinu

Foto: Branimir Bradarić
1/2
08.11.2022.
u 14:24

Velika mi je čast za novu godinu pjevati u Vukovaru jer je Vukovar jedan grad koji bi bio heroj, da je u bilo kojoj zemlji na svijetu. Moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata. Pozivam sve moje navijače i sve stanovnike Vukovara da dođu na doček nove godine u Vukovar i želim vam sve najbolje – rekao je Mišo Kovač i svojoj video poruci

U Novu 2023. godinu građane Vukovara i sve posjetitelje grada na Dunavu uvesti će hrvatska glazbena legenda Mate Mišo Kovač kojemu će ovo biti prvi koncert u Vukovaru. Kako je najavljeno na današnjoj konferenciji za novinare uz Mišu Kovača na Trgu Republike Hrvatske nastupiti će i Ivana Kovač, Bosutski bećari te drugi tamburaški sastavi.

– Velika mi je čast za novu godinu pjevati u Vukovaru jer je Vukovar jedan grad koji bi bio heroj, da je u bilo kojoj zemlji na svijetu. Moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata. Pozivam sve moje navijače i sve stanovnike Vukovara da dođu na doček nove godine u Vukovar i želim vam sve najbolje – rekao je Mišo Kovač i svojoj video poruci.

Govorila je i Ivana Kovač koja je rekla kako će koncert biti fantastičan te da tko god je bio u Splitu ili na bilo kojem Mišinom koncertu zna kako to izgleda.

– Drago mi je da je to ovaj put Vukovar, posebice jer Mišo nikada nije nastupao u Vukovaru, kao što nisam ni ja. Mišo inače ne održava koncerte za novu godine, posebice ne na otvorenome, stoga je jasno kako će  ovaj koncert biti zaista fantastičan – rekla je Kovač.

Mario Radić, vlasnik tvrtke Filir Vukovar te poznate prehrambene tvrtke Bobi Snacks d.o.o. pojasnio je kako je ideja o organizaciji koncerta potekla od poduzetnika koji su vezani za grad Vukovar.

– Mi koji smo u Vukovaru i koji vidimo kako on svakodnevno raste i izgrađuje se shvaćamo kako tmurna slika o Vukovaru koja izlazi u javnost nije njegov pravi odraz, stoga smo se skupili i odlučili financirati jedan ovakav spektakularni koncert. Ovo je dar poduzetnika gradu Vukovar jer moramo Vukovaru vratiti ono što je on nama pružio – kazao je Radić.

Govorio je i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava rekavši kako su pripreme za održavanje koncerta u punom jeku te da će to biti spektakl za Vukovarce ali i sve njegove posjetitelje. Kazao je kako je do koncerta došlo na inicijativu i kroz podršku poduzetnika grada Vukovara koji su vrlo brzo kroz svoju poduzetnost i agilnost pozvali i kolege iz cijele Hrvatske.

– Jasno je o kakvom spektaklu je riječ- zasigurno o takvom kakav Vukovar još nije doživio, a sam koncert, budući je i sam repertoar Miše Kovača neizostavno naslonjen i jako povezan s Dalmacijom će se kroz predgrupe oslanjati i na Slavoniju pa ćemo na taj način ispričati priču o zajedništvu Hrvata – rekao je Penava te pozvao sve građane na koncert ali ujedno i izrazio dobrodošlicu u Vukovar svim građanima susjednih zemalja.

Komentara 2

V0
Vlaskoulicanec3.0
19:30 08.11.2022.

Jadni vukovarci, čime su to zaslužili?

PI
pivodavac
14:43 08.11.2022.

Kad Mišo počne sa koncertom Vukovarci će držat ruke u zraku kao da idu na predaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije