Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SILVESTROVO

Maskirani dvojac pokušao opljačkati bračni par

pljacka
Arhiva VL
01.01.2011.
u 15:52

Bračni par, iako s vidljivim ozljedama, odbio je liječničku pomoć.

Stariji bračni par ozlijeđen je u jučerašnjem pokušaju pljačke. Oko 19 sati u obiteljskoj kući u Perušiću napala su ih dvojica nepoznatih maskiranih pljačkaša.

Nepoznati dvojac verbalno je i fizički napao 72-godišnjakinju i 76-godišnjaka pokušavši na taj način izvršiti razbojstvo. U svome naumu nisu uspjeli te se se udaljili u nepoznatome neobavljenoga posla.

Bračni par, iako s vidljivim ozljedama, odbio je liječničku pomoć, izvijestila je lička policija koja traga za nepoznatim počiniteljima.

Komentara 4

MA
mamba64
16:52 01.01.2011.

To su se pobili i pomirili pa su bacili priču o napadu,ciganska posla.

MM
Mladen Miletić
18:20 01.01.2011.

Bračni par, iako s vidljivim ozljedama, odbio je liječničku pomoć, izvijestila je lička policija,, Svjesnni da ako ih odvezu u ambulantu lječniku da če im provaliti i opljačkati ih !

MO
mozel
19:33 01.01.2011.

Starcima je potreban automat za ovakve goste.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije