Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio kandidaturu

Marko Jelić: Nema razloga da Split i Zadar budu bolji od Šibenika, županija mora prestati stvarati prepreke

Marko Jelić objavio kandidaturu za župana
Foto: Frane Šarić
1/3
20.03.2021.
u 12:31

Kandidatkinja za dožupanicu će biti Iris Vukić Kotarac

Gradonačelnik Knina dr. Marko Jelić je kod Knina kod slapa Krčić objavio kandidaturu za župana Šibensko - kninskog.

- Mi nezavisni smo dokinuli stranački klijentelizam i upravo nezavisnost je izdigla naše sredine i građanima dozvolila da dođu do izražaja. Svaka općina znači snažan Šibenik i ako želimo imati snažnu županiju, nema razlog da su Split i Zadar jači od nas uz toliko naših nacionalnih parkova, parkova prirode, resursa... Želim vidjeti da županija čini više, jer ona sada ne predstavlja podršku nego stvara prepreke i zidove i zato naši građani odlaze. Mi pružamo mogućnost i sada građani imaju izbor. Bitno je da se svaki građanin županije osjeća jednako bez pitanja kome pripadamo već da radimo sve da nam djeca žive bolje - rekao je Marko Jelić.

Kandidatkinja za dožupanicu će biti Iris Vukić Kotarac. Marka Jelića za župana šibensko kninske županije podržavaju nezavisni načelnici Primoštena Stipe Petrina koji zbog zdravstvenih problema nije došao, te načelnici Murtera, Pirovca, Tribunja, nezavisni vijećnici iz Vodica, Drniša, Unešića...

Komentara 2

KL
Klopka
19:40 20.03.2021.

Imao je šansu da se pokaže i napravi grad Knin primjerom u županiji što je i obećao a ne da bude grad duhova. Mene bi bila sramota 4 godine biti gradonačelnik i ne učinit ništa dapače stanje je gore nekoo prije i sad se kandidirati za župana. Stvarno lik bez obraza kad je u stanju da opet obećava a zna da od toga nema ništa jer je nesposoban jedno je obećavati a drugo je to ispuniti. Najprije se uredi svoje dvorište a to je grad Knin pa onda idete urediti županiju. Nije valjala Rimac eto gradonačelnik je pokazao pravo lice i bježi jer ništa nije učinio ako je faca ponovno se kandidiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije