Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka Vladi

Markić: Raspišite referendum o braku ako želite poštovati Ustav

Željka Markić
Žarko Bašić/PIXSELL
02.08.2013.
u 19:16

Markić je pred tisućama mladih na 24. međunarodnom festivalu mladih u Međugorju kazala da je ovdje riječ o ugrožavanju temeljnih ljudskih prava.

Željka Markić iz Inicijative "U ime obitelji" danas je Međugorju pozvala Vladu i Sabor da, ako žele poštovati Ustav, moraju organizirati referendum o braku, pišu 24sata.

Podsjetimo, inicijativa je po svojim tvrdnjama skupila 749 tisuća potpisa za raspisivanje referenduma s pitanjem: "Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?".

Markić je pred tisućama mladih na 24. međunarodnom festivalu mladih u Međugorju kazala da je ovdje riječ o ugrožavanju temeljnih ljudskih prava.

>>'Je li homoseksualnost jednako vrijedna kao heteroseksualnost?'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije