Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI IZBORA

Marijana Puljak ljutito na društvenim mrežama: Došla je i ta faza. Počeli su napadi na djecu

Zagreb: Dalija Orešković  iMarijana Puljak dale izjavu medijima
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
11.05.2021.
u 16:32

Svjesna sam da je sadašnja politika prljava igra, ali je ne želim voditi na način kako je vode upravo takvi, lažima i valjanjem u blatu, diranjem u djecu. Sve ćemo izdržati, jer vidimo bolju budućnost, ističe

Saborska zastupnica Marijana Puljak žestoko se obrušila na sve one koji su uoči lokalne izbora, prema njezinim riječima, počeli blatiti njezinu djecu. Podsjećamo, njezin suprug znanstvenik Ivica Puljak jedan je od kandidata za gradonačelnika Splita, što M. Puljak povezuje s napadima. 

Status pod naslovom 'Počeli su napadi na obitelj i djecu – e neš majci' prenosimo u cijelosti. 

"Došla je i ta faza, znali smo da će doći kad-tad, čim postanemo opasni po sve one koji žele da se nastavi propadanje grada. Počeli su napadi na obitelj koji su sad ušli i u svoju najgnjusniju fazu, napadi na djecu.

Ima par dana počeli su kružiti SMS-ovi, s nepoznatog broja, te anonimni e-mailov-i u kojima se prvo Ivicu lažno optužuje, a danas se diraju i blate našu djecu. Još je 5 dana do izbora, tko zna što su još u stanju izmisliti.

Svjesna sam da je sadašnja politika prljava igra, ali je ne želim voditi na način kako je vode upravo takvi, lažima i valjanjem u blatu, diranjem u djecu. Sve ćemo izdržati, jer vidimo bolju budućnost, a svi ti njihovi potezi nam govore kako osjećaju da im dolazi kraj, da ih Ivica ozbiljno ugrožava pa se bore najnižim sredstvima. Kao što je Arya Stark rekla u Igri prijestolja - Not today!", navodi se u statusu Marijane Puljak. 

 

>>> Pogledajte video: Kerum, Ramljak, Franić, Puljak i Grković: Žestoko sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Splita

 

Komentara 5

DO
DonQuijote
16:54 11.05.2021.

Ko je sad pa ova?

BU
burza
16:54 11.05.2021.

To ti je politika sta vi narikace radite drugima to je ok a kad se vas di r ne onda joj

CA
cavecanem
16:48 11.05.2021.

Lažno optužuju Ivicu Puljak da je kao mladić pjevao ustaške pjesme 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije