Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDAN PAKETIĆ

Maramica pronađena na plaži u Australiji potječe s leta MH370?

MH370
Foto: Screenshot Youtube
1/2
10.03.2015.
u 16:02

Maramica je pronađena lani, a sada je poslana na testiranje

Maramica pronađena na plaži u Zapadnoj Australiji poslana je na testiranje kako bi se utvrdilo potječe li s nestalog zrakoplova Malaysia Airlinesa. Maramicu, koja se nalazila u zatvorenom paketiću te aviokompanije, još u lipnju prošle godine pronašao je par na plaži u Cervantesu, a sada je poslana na testiranje u Canberru, prenosi Daily Mail.

Ta vijest dolazi samo nekoliko dana nakon što je obilježena godišnjica nestanka famoznog leta MH370, čija sudbina još uvijek nije utvrđena.

Kingsley i Vicki Miller, koji su pronašli maramicu, rekli su da je bila u neotvorenom paketiću, što im je bilo vrlo neobično. Stručnjaci tvrde kako je moguće da je tako mali paket mogao prijeći velike udaljenosti bez štete, no boje se i da maramica neće rasvijetliti slučaj nestalog aviona ni dati više informacija o njegovoj lokaciji.

 

>> 'Vidjela sam gorući zrakoplov Malaysia Airlinesa na dan kada je nestao'

>> Šef indonezijske policije izjavio da zna što se zapravo dogodilo s letom MH370?

Komentara 5

OR
"orlando"
19:17 10.03.2015.

Startrack, kakav si ti programer tako nepismen. Hvalio si se da si u Americi postao zanatlija , majstor za krovove. Sad reci, zašto voliš lagati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije