Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA?!

Jučer došli, danas se predomislili: Mamićevi odvjetnici već odustali od zastupanja Franje Varge

Nikola Mandić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
28.09.2018.
u 12:38

Miroslav Šatlan iz Osijeka tako ostaje Vargin odvjetnik

Nema kraja obratima u "aferi SMS". Ni 24 sata nakon što su obranu Franje Varge preuzeli odvjetnici Ivan Stanić i Nikola Mandić, inače branitelji Zdravka Mamića, otkazali su mu punomoć o zastupanju.

Vargu je prvo, po službenoj dužnosti, zastupao Miroslav Šatlan iz Osijeka. Upravo je Šatlan došao s njim u četvrtak u USKOK, kako bi Varga, na vlastiti zahtjev, iznio dopunu svoga iskaza. Slutilo je to na novi zaplet, no onda su se, prije nego što je uopće ušao na saslušanje, na hodniku pojavili Stanić i Mandić te su s Vargom potpisali punomoć o zastupanju. I susret s njima bio je, naime, Vargina želja.

Nakon što su Stanić i Mandić u četvrtak preuzeli Varginu obranu, Varga je odustao od ispitivanja u USKOK-u i s hodnika se vratio u istražni zatvor.

Šatlan se potom mogao samo okrenuti i otići, što je i učinio. No kako ga je sud imenovao  Varginim braniteljem, on ga je trebao i razriješiti, ali nije do toga došlo jer su u međuvremenu novi branitelji otkazali punomoć. Šatlan tako ostaje Vargin odvjetnik.

Pogledajte video – Kronologija afere lažnih SMS-ova

 

 

Komentara 26

DU
Deleted user
13:27 28.09.2018.

jednom sam imao "problema" sa zakonom (63g marihuane) i branio me je odvjetnik Stanić (bivši tužitelj na županijskom sudu). jednom je bio na sudu jer je dogovor bio da sve priznam : cijena: 15 000kn bez računa ili ičeg sličnog! rezultat: veliko ništa (dobio sam godinu dana zatvora)! odvjetnici + sud (bivše kolege) = mafija

Avatar southman
southman
12:55 28.09.2018.

Nisu htjeli uzeti jacuzzi za podmirenje troškova zastupanja !

FA
FantomSlobode
13:20 28.09.2018.

Njemu više ni Gospa nemre pomoci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije