Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaustavili ga u vožnji

Maloljetnik u noćni provod ponio, drogu i hladno oružje, a malo je i popio

policija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
31.08.2020.
u 10:34

Pregledom vozila pronađena je plastična vrećica ispunjena marihuanom, težine 0,12 grama, te metalni "bokser" i gumena teleskopska palica

Maloljetnik iz Međimurja zatečen je u nedozvoljenom noćnom izlasku, a u provod je ponio i drogu, te hladno oružje. 

Jučer u 1.20 sati u Dekanovcu je prilikom nadzora prometa zaustavljen maloljetnik koji je upravljao lakim četverociklom sa zatvorenom karoserijom čakovečke registarske oznake. Alkotestiranjem je utvrđeno da je maloljetnik u svojstvu "mladog vozača" upravljao četverociklom pod utjecajem alkohola od 0,17 promila, no odbio se testirati na drogu. 

Pregledom vozila pronađena je plastična vrećica ispunjena marihuanom, težine 0,12 grama, te metalni "bokser" i gumena teleskopska palica. Pošto se maloljetnik nalazio se u nedozvoljenom noćnom izlasku, doveden je u policijsku postaju. Pozvan je i roditelj koji je prisustvovao kriminalističkom istraživanju.

Uz optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu, poslat će se i obavijest nadležnom Centru za socijalnu skrb.

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
zg_dubrava
14:11 31.08.2020.

0.12g Marihuane...pa sto je ovo, imao je za dim dva. Kakva je to policija isla uopće vagati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije