Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na sudu u V. Gorici

Maloljetnik optužen za teško ubojstvo pokušao pobjeći nakon ročišta

Županijski sud u Velikoj Gorici
Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/3
05.09.2019.
u 22:14

Dogodilo se to nakon što je ročište završilo, a pravosudni policajac je otišao do sutkinje potpisati neki dokument

Mladić (17) optužen za teško ubojstvo pokušao je pobjeći danas sa Županijskog suda u Velikoj Gorici gdje je bio na ročištu.

Dogodilo se to nakon što je ročište završilo, a pravosudni policajac je otišao do sutkinje potpisati neki dokument.

Zatvorenik je iskoristio priliku i dao se u bijeg, no nije daleko stigao jer ga je drugi pravosudni policajac brzo sustigao i oborio na pod, pišu 24 sata.

– Mogu potvrditi da je u petak na sudu bio pokušaj bijega – rekao je sudac Ante Zeljko, glasnogovornik Županijskog suda u Velikoj Gorici.

Maloljetnik optužen za teško ubojstvo i nalazi se u istražnom zatvoru. U sudnici su u trenutku incidenta bili roditelji ubijenoga i otac optuženog za ubojstvo.

Riječ je o stravičnom događaju koji je lani u prosincu zaprepastio građane. Mladić sa sjevera Hrvatske je 26. prosinca 2018. došao u posjet osumnjičenom, koji ga je ubio u pola bijela dana u polju, na osami, oko 500 metara od najbližih kuća u Kupincu.

 

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:02 05.09.2019.

Dakle ubojstvo je pocinio prije 10 mjeseci. I vi se jos uvijek sudite?????

TK
Ten-kre
06:34 06.09.2019.

Normalno da je pokušao pobjeći kada je osuđen. Nije on u nekoj stranci pa da se sutkinji može smijati u lice ili imati sinkopu.

Avatar indigo25
indigo25
10:54 06.09.2019.

Mlad je on još, ne kuži da mu se neispalti bježati ionak će bit na slobodi za 5-6 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije