Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da je više takvih...

Majka zadivljena onime što je potpuni neznanac učinio za nju i njezinu djecu

Jessica Rudeen
Foto: Facebook
1/2
02.05.2018.
u 09:15

Majka Jessica Rudeen prvi put je letjela zrakoplovom sa svojim četveromjesečnim sinom i trogodišnjom kćeri

Koliko god vam bilo stresno slušati dječji plač i vrištanje dok se vozite javnim prijevozom, zamislite kako je tek roditeljima te djece.

Ako djeca nisu vaša, uvijek možete staviti slušalice na uši ili ih jednostavno ignorirati, no ono što je učinio jedan muškarac na letu iz Bentonvillea u američkoj saveznoj državi Arkansas za Wilmington u Sjevernoj Karolini definitivno je vrijedno pozornosti koju je dobio.

Majka Jessica Rudeen prvi put je letjela zrakoplovom sa svojim četveromjesečnim sinom i trogodišnjom kćeri, no iako se pripremila na stres koji bi mogla doživjeti, nije očekivala da će joj biti toliko teško samoj letjeti s dvoje male djece.

S obzirom na to da zbog osiguranja nije mogla nahraniti svoje mlađe dijete prije leta, kada su se smjestili u zrakoplov, maleni je počeo plakati jer je bio gladan dok je trogodišnju Caroline uhvatila panika zbog letenja.

Dok je dječak plakao, djevojčica je vrištala nastojeći izaći iz zrakoplova, a majka je nije mogla nikako smiriti ni pričvrstiti je pojasom za sjedalo.

No, dobar čovjek po imenu Todd Walker, koji je sjedio pokraj očajne majke, ponudio joj je pomoć koja joj je bila prijeko potrebna u tom trenutku. Neznanac je pridržao malenog dok je majka smirivala djevojčicu i povezala joj pojas, a potom je zabavljao trogodišnjakinju kako bi Jessica mogla nahraniti sina.

Cijeli let muškarac se igrao s djevojčicom tako da su, kaže zahvalna majka, na kraju postali najbolji prijatelji.

Nakon leta Jessica je objavila poruku zahvale na Facebooku u nadi da će pronaći nesebičnog čovjeka koji joj je pomogao, a nakon što je njezina objava postala viralni hit, majka je stupila u kontakt s muškarčevom suprugom te su dogovorili da će se vidjeti.

– Njegova žena, rekao mi je, imala je sličnu situaciju kada je putovala s njihova dva sina kada su bili mlađi i potpuni neznanac pokazao je istu ljubaznost kao i on. Vjerujem je da ulogu imala i Božja ruka što me smjestila kraj jedne od najljubaznijih osoba koje sam ikad upoznala – napisala je na Facebooku ova majka.

Kad bi bilo više takvih ljudi, svijet bi definitivno bio puno ljepše mjesto za život.

Komentara 11

JA
javno
09:39 02.05.2018.

to je stvarno herojski cin, ma zadivljen sam, o ovome se stvarno morao napisati clanak, ma mozda i knjiga

Avatar raco
raco
10:34 02.05.2018.

Nažalost danas većinu ljudi boli briga za druge, tako da kad se pojavi ovakav slučaj odmah je svima zanimljiv, a zapravo govori koliko smo mi kao ljudsko društvo zastranili.

MI
mica1111
11:08 02.05.2018.

...ne znam,to bi napravio i moj muž i ja...ne znam što je to tako veliko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije