Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Majka zadivljena onime što je potpuni neznanac učinio za nju i njezinu djecu

Majka Jessica Rudeen prvi put je letjela zrakoplovom sa svojim četveromjesečnim sinom i trogodišnjom kćeri
02. svibnja 2018. u 09:15 11 komentara 13925 prikaza
Jessica Rudeen
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/2

Koliko god vam bilo stresno slušati dječji plač i vrištanje dok se vozite javnim prijevozom, zamislite kako je tek roditeljima te djece.

tajanstvena ruka Kako se ondje našla? Na idiličnoj obiteljskoj fotografiji nekoliko godina poslije otkrili nešto strašno

Ako djeca nisu vaša, uvijek možete staviti slušalice na uši ili ih jednostavno ignorirati, no ono što je učinio jedan muškarac na letu iz Bentonvillea u američkoj saveznoj državi Arkansas za Wilmington u Sjevernoj Karolini definitivno je vrijedno pozornosti koju je dobio.

Majka Jessica Rudeen prvi put je letjela zrakoplovom sa svojim četveromjesečnim sinom i trogodišnjom kćeri, no iako se pripremila na stres koji bi mogla doživjeti, nije očekivala da će joj biti toliko teško samoj letjeti s dvoje male djece.

S obzirom na to da zbog osiguranja nije mogla nahraniti svoje mlađe dijete prije leta, kada su se smjestili u zrakoplov, maleni je počeo plakati jer je bio gladan dok je trogodišnju Caroline uhvatila panika zbog letenja.

Dok je dječak plakao, djevojčica je vrištala nastojeći izaći iz zrakoplova, a majka je nije mogla nikako smiriti ni pričvrstiti je pojasom za sjedalo.

No, dobar čovjek po imenu Todd Walker, koji je sjedio pokraj očajne majke, ponudio joj je pomoć koja joj je bila prijeko potrebna u tom trenutku. Neznanac je pridržao malenog dok je majka smirivala djevojčicu i povezala joj pojas, a potom je zabavljao trogodišnjakinju kako bi Jessica mogla nahraniti sina.

Cijeli let muškarac se igrao s djevojčicom tako da su, kaže zahvalna majka, na kraju postali najbolji prijatelji.

Nakon leta Jessica je objavila poruku zahvale na Facebooku u nadi da će pronaći nesebičnog čovjeka koji joj je pomogao, a nakon što je njezina objava postala viralni hit, majka je stupila u kontakt s muškarčevom suprugom te su dogovorili da će se vidjeti.

– Njegova žena, rekao mi je, imala je sličnu situaciju kada je putovala s njihova dva sina kada su bili mlađi i potpuni neznanac pokazao je istu ljubaznost kao i on. Vjerujem je da ulogu imala i Božja ruka što me smjestila kraj jedne od najljubaznijih osoba koje sam ikad upoznala – napisala je na Facebooku ova majka.

Kad bi bilo više takvih ljudi, svijet bi definitivno bio puno ljepše mjesto za život.

Alex Sparrow Ups! Mladić profesorici umjesto eseja zabunom poslao fotografiju o kojoj svi pričaju Ben Giffen Što je to? Majka tražila češalj u sinovoj sobi pa se začudila onime što je pronašla Stephanie Jackson Snimka s ultrazvuka Buduća majka iznad nerođenog djeteta ugledala nešto čudno: Ne mogu prestati plakati
Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar raco
  raco:

  Nažalost danas većinu ljudi boli briga za druge, tako da kad se pojavi ovakav slučaj odmah je svima zanimljiv, a zapravo govori koliko smo mi kao ljudsko društvo zastranili.

 • javno:

  to je stvarno herojski cin, ma zadivljen sam, o ovome se stvarno morao napisati clanak, ma mozda i knjiga

 • mica1111:

  ...ne znam,to bi napravio i moj muž i ja...ne znam što je to tako veliko?