Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako se ondje našla?

Na idiličnoj obiteljskoj fotografiji nekoliko godina poslije otkrili nešto strašno

tajanstvena ruka
Foto: Facebook
1/3
25.04.2018.
u 17:03

Fotografija je snimljena još 2011. godine kada je obitelj bila na izletu u blizini engleskog Manchestera

Naizgled idilična obiteljska fotografija izazvala je jezu kod članova obitelji Rhynnice Trelfa koja je, nekoliko godina nakon što je snimka nastala, otkrila na njoj nešto zastrašujuće.

Fotografija je snimljena još 2011. godine kada je ova obitelj bila na izletu u blizini engleskog Manchestera, odnosno u predjelu Dovestones Reservoira, a trenutak su odlučili ovjekovječiti fotografijom pokraj jezera.

No trebale su proći godine da sada 28-godišnja Rhynnice Trelfa shvati što se još na fotografiji nalazi.

Naime, iza skupine na zidiću nalazi se ruka nepoznate osobe koja je prestrašila ovu mladu majku.

– Uhvatila me jeza, počela sam plakati, a knedla mi je stajala u grlu. Znam da tada nitko nije bio iza nas. Imamo još jednu takvu fotografiju koja je nastala nekoliko sekundi poslije, ruke nema nigdje – ispričala je 28-godišnjakinja koja je preko društvenih mreža odlučila potražiti stručnjaka za paranormalne aktivnosti kako bi joj objasnio ''tajanstvenu ruku''.

Foto: Facebook/ Naš potok

Ova majka vjeruje kako je ruka pokazivala na mladića u sredini fotografije koji je tragično preminuo prošle godine.

Krenula je istraživati te je otkrila da mjesto na kojem su se fotografirali ima mračnu povijest smrti. Naime, isti dan kada je fotografija nastala, tijelo mrtve žene pronađeno je u blizini.

Nakon što se fotografija proširila društvenim mrežama, 28-godišnjakinji se javilo nekoliko medija koji tvrde kako ruka pripada ženi mladića s kojim je Rhynnice zagrljena, odnosno ocu njezina djeteta.

– Otac i ja poslije smo otkrili kako je isti dan na istom mjestu pronađeno tijelo jedne žene. Zapitala sam se je li to poruka s druge strane. Vjerujem da je ''duša'' na fotografiji povezana s nama – uvjerena je Rhynnice Trelfa.

Komentara 17

BU
budan77
17:49 25.04.2018.

Isto nitko nije primjetio da se punasnji gospodin drzi za cunu sa unutarnje strane gaca 😉

Avatar Ronin
Ronin
19:42 25.04.2018.

Ta ruka je još najbolje na fotki. Ostali kao da su iz frek showa pobjegli

Avatar Apsalar
Apsalar
19:17 25.04.2018.

A točno se vidi malo kose i početak lica nekog u bijeloj majici... ili ovaj "puma" ima dlakava ramena za pop.zdit... Osim toga i ja bih se sakrila da ne budem uslikana s krebilom koji se igra s pišonjom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije