Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO NISU OČEKIVALI

Sjećate se poduzetnika kojem su ukrali bager od 100.000 eura? Evo gdje ga je pronašao

screenshot/youtube/ilustracija
06.03.2021.
u 13:45

Iako su s bagera vrijednog 100 tisuća eura pomno skinuli GPS sustav, izgleda da nisu razmišljali o mogućnosti nadzornih kamera koje su ih cijelo vrijeme snimale

Josip Nikolić (54), vlasnik zagrebačke građevinske tvrtke "Joning", ostao je bez bagera u rano nedjeljno jutro. Bager marke Takeuchi tb 290 noć je proveo na gradilištu u Čulinečkoj cesti gdje Nikolićeva firma trenutno gradi cestu, no lopovi su ga "skupili" i utovarili u kamion Man splitskih registracija, prenosi Slobodna Dalmacija.

 

Iako su s bagera vrijednog 100 tisuća eura pomno skinuli GPS sustav, izgleda da nisu razmišljali o mogućnosti nadzornih kamera koje su ih cijelo vrijeme snimale. Osim GPS sustava koji su demontirali, bager je imao i dodatni sustav koji je olakšao Nikoliću da ga pronađe.

Snimka krađe i lokacija bagera dovele su u četvrtak građevinskog poduzetnika do uvale Duboka u Milni na otoku Brači gdje je nakon potrage pronašao bager kako kopa na gradilištu druge firme. 

Pozvana je policija,a bager je uspješno vraćen vlasniku Nikoliću. Vlasnik tvrtke koja je izvodila radove na Braču pokušao je objasniti da je bager uzet u najam, no Nikolić nije htio ulaziti u razgovor, prenosi Slobodna Dalmacija.

PU zagrebačka još uvijek obrađuje ovaj bizarni slučaj krađe.  

VIDEO Na Dan žena otkrivamo sve

Ključne riječi

Komentara 12

MI
mica1111
14:29 06.03.2021.

Pa ti danas kradi ! Nemoš danas ni krast od te tehnologije !

HA
HERCEGOVA@AC
14:41 06.03.2021.

Ove tehnologije će natjerati naše "domoljube" na prosjački štap. Nisu oni naučeni na tehnologiju, a bogami ni raditi.

DI
Diesel
14:27 06.03.2021.

Suditi kao organizirani kriminal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije