Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA PRIČA IZ ĐAKOVA

Dječak je izgubio mobitel u parku: Starica na štakama uporno je tvrdila da nije kod nje

Ilustracija
Jens Kalaene/DPA/PIXSELL
05.03.2021.
u 14:40

Baka je počela vikati na dječaka jer je ostavio mobitel te je dodala da ima susjeda policajca kojem bi rekla da nađe vlasnika.

Mama, moram ti nešto reći. Nema mi mobitela, ostavio sam ga na klupi i dok sam se okrenuo, nije ga bilo - ispričao je to sin Đakovčanke Nataše Šantić koji se s prijateljima igrao na Vijencu.

Odmah su krenuli u potragu tražeći ka u travi no pretraga nije davala rezultate. Sin joj je u jednom trenutku rekao kako se sjeća da su pokraj klupe u jednom trenutku prošle bake, no ona nije previše obraćala pažnju na tu informaciju.

– Sjetim se kako bi ga mogli naći preko lokacije, no sin ju je bio isključio. Moj kolega iz škole usmjerio nas je na Samsung account, za nj ne moramo imati uključenu lokaciju, pa smo kod kuće na laptopu ukucali broj i prijavili se njegovim Google računom i na ‘traži moj mobitel‘, kad – on ‘vrti‘ i locira mobitel u Frankopanskoj – ispričala je Šantić za Glas Slavonije.

Ona, suprug i sin sjeli su u automobil i krenuli pratiti lokaciju putem laptopa. Lokacija je pokazivala Tomislavovu ulicu, no tamo je samo bila baka na dvije štake. Stali su kraj nje i pitali je li našla kakav mobitel. Ona je odgovorila da nije te je iz džepa izvadila svoj. Nataša je opet provjerila lokaciju putem laptopa i ona je pokazivala to mjesto. S druge strane su prolazila dvojica muškaraca pa je odlučila njih pitati jesu li pronašli mobitel, oni su rekli da nisu.

Opet je provjerila lokaciju na laptop i ona je pokazivala sada drugo mjesto. I na tom je mjestu opet bila baka.

- Kažem mužu da je mobitel sigurno kod nje, a i požurila je. Opet mi za njom i kažem joj: ‘Pokazuje mi da je mobitel kod vas.‘ Uspetljala se, kao da će joj pozliti. ‘Vratite sinu njegov mobitel jer mu treba za online nastavu‘, kažem joj, ali ona niječe. ‘Ne znam ja ni za kakav mobitel, pa gdje si ga izgubio?‘ pita sina – prepričala je Nataša koja je tada pritisnula opciju 'ring' te je mobitel zazvonio u njenom lijevom džepu.

Baka je počela vikati na dječaka jer je ostavio mobitel te je dodala da ima susjeda policajca kojem bi rekla da nađe vlasnika.

 ‘A zašto vi mislite da bi mi zvali policiju?!‘, kažem joj ja. ‘Nemam komentara!‘ doviknula sam joj dok je odlazila k Čikagi. Ne osuđujem nikoga imenom i prezimenom, no ovo smo doživjeli, i to od jedne starice! – kazala je Šantić za Glas Slavonije.

VIDEO Na Dan žena otkrivamo sve

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar YUKA1962
YUKA1962
15:50 05.03.2021.

Ma,..jel to baka Ruža iz Čikage?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije