Naslovnica Vijesti Hrvatska

Lopovi krali krumpir, aluminijske felge i mreže za zaštitu divljači

U Zelenoj ulici u Čakovcu nepoznati počinitelj demontirao je i otuđio 40 mreža metalne armature vrijednih nekoliko tisuća kuna, koje služe za zaštitu nasada drveća od divljači.
08. studenoga 2011. u 13:28 3 komentara 20 prikaza
'26.08.2011., Belica- Odrzan 11. festival krumpira u sklopu kojeg je otvorena izlozba, a posjetitelji su degustirali i jela od krumpira. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'

Nastavlja se niz krađa u Međimurju. Tonu i pol krumpira ukrao je netko na polju zvanom Gmajna u blizini Orehovice. Krađa na 600 četvornih hvati dogodila se između 31. listopada i 7. studenoga. Šteta je nekoliko tisuća kuna. U Čakovcu, u Ulici Matije Gupca, između 5. i 7. studenoga nepoznati počinitelj iskoristio je odsutnost djelatnika i iz neograđenog dvorišta privatne tvrtke iz Turčišća ukrao četiri komada aluminijskih felgi. Šteta je također nekoliko tisuća kuna.

U Zelenoj ulici u Čakovcu nepoznati je počinitelj demontirao i otuđio 40 mreža metalne armature vrijednih nekoliko tisuća kuna, koje služe za zaštitu nasada drveća od divljači.

Kik
Prolistajte novi KiK katalog i ne propustite super akcije!

A1 izdvaja za Vas

  • jamanuša:

    ...nisu li opet počinitelji oni bakrene boje

  • boston:

    Na beskonacnoj listi artikala koji se kradu, nasao se i krumpir...

  • Ante III:

    Ne bu dobro Negde bude spokalo A onda ko bu kriv??? POLITIKA koja ne menja zakon Zastitu imovine i zivota mora se dati branit oruzjem. Ako smo znali obranit Hrvatsku od Srba tak cemo se rijesit i tih LOPOVA samo ... prikaži još!o kad dojde vreme kuha se vec dugo A dok prekipi onda bu Jadranka Orsus pitala kaj se to desava u Medimurju??? Mora se jemput znati ko je gazda na svojem.Sigurno ne LOPOVI