Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriminal
Povratak na članak

Lopovi krali krumpir, aluminijske felge i mreže za zaštitu divljači

U Zelenoj ulici u Čakovcu nepoznati počinitelj demontirao je i otuđio 40 mreža metalne armature vrijednih nekoliko tisuća kuna, koje služe za zaštitu nasada drveća od divljači.

Komentari 3

JA
jamanuša
13:54 08.11.2011.

...nisu li opet počinitelji oni bakrene boje

VL
BO
boston
14:53 08.11.2011.

Na beskonacnoj listi artikala koji se kradu, nasao se i krumpir...

VL
AI
Ante III
16:38 08.11.2011.

Ne bu dobro Negde bude spokalo A onda ko bu kriv??? POLITIKA koja ne menja zakon Zastitu imovine i zivota mora se dati branit oruzjem. Ako smo znali obranit Hrvatsku od Srba tak cemo se rijesit i tih LOPOVA samoo kad dojde vreme kuha se vec dugo A dok prekipi onda bu Jadranka Orsus pitala kaj se to desava u Medimurju??? Mora se jemput znati ko je gazda na svojem.Sigurno ne LOPOVI

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.