Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDE

Liz Taylor se predaje: Unatoč bolovima neće pod nož

liz
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
29.03.2010.
u 16:16

Liz je sada gotovo stalno vezana uz invalidska kolica, a u bolnici je bila više od stotinu puta u proteklih 25 godina.

Elizabeth Taylor ne želi ići na nove operacije unatoč teškim bolovima s kojima živi i zbog kojih je ove godine triput završila u bolnici, piše Sunday Express. Filmska diva, 78-godišnja dvostruka dobitnica Oscara i velika dobrotvorka u borbi protiv side, navodno je rekla obitelji i prijateljima da se osjeća “preumornom i preslabom” da opet ide pod nož.

Liz je sada gotovo stalno vezana uz invalidska kolica, a u bolnici je bila više od stotinu puta u proteklih 25 godina. Zamijenjena su joj oba kuka, a zbog operacija na leđima dvaput je bila blizu smrti.

Prije 13 godina pretrpjela je srčani i moždani udar nakon operacije tumora na mozgu, a u jednom je trenutku čak bila proglašena mrtvom. Liječila se i zbog zatajenja srca, raka kože, osteoporoze, dijabetesa i upale pluća. Ono s čime se sada suočava iskrivljena je kralježnica zbog čega trpi jake bolove. Opet joj savjetuju operaciju, ali izvor blizak legendi Hollywooda kaže:
- Ne želim reći da je odustala od života, ali sigurno ne želi više ni jednu operaciju. Ponekad ujutro trpi takvu bol u vratu da jedva može podići glavu.

Expressov izvor je također otkrio da je Taylor toliko potištena da je 78. rođendan provela sama, s osobljem svoje kuće u Hollywoodu. Prijateljima je rekla da nema što slaviti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije