Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin mržnje

Lijepa gesta: Predsjednica Slovačke tješi vlasnika kluba ispred kojeg su usmrćena dva muškarca

Foto: Twitter/Screenshot
1/5
15.10.2022.
u 19:41

"Velika gesta u zemlji u kojoj većina političara i građana ne može niti izgovoriti riječ 'gej' jer je prevelik tabu" napisala je korisnica Twittera uz objavu.

Predsjednica Slovačke Zuzana Čaputová posjetila je gej klub u Bratislavi ispred kojeg je u srijedu navečer naoružani 19-godišnjak počeo pucati po posjetiteljima.

U videu koji je podjeljen na društvenim mrežama, Čaputová je snimljena kako grli i tješi vlasnika kluba

"Velika gesta u zemlji u kojoj većina političara i građana ne može niti izgovoriti riječ 'gej' jer je prevelik tabu" napisala je korisnica Twittera uz objavu.

Podsjetimo, u srijedu 12. listopada počinitelj, koji je i ranije na društvenim mrežama objavljivao homofobni sadržaj, ispred kluba u centru glavnog slovačkog grada upucao je dvojicu muškaraca, a nakon toga počinio je samoubojstvo.

>>OPŠIRNIJE

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije