Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslala pismo

Lezbijka odgovorila ocu na ponudu od 130 mil. USD muškarcu koji je oženi!

Cecil Chao
Foto: Facebook
29.01.2014.
u 08:23

"Sve na svijetu značilo bi mi da je možeš tretirati kao normalno ljudsko biće", napisala je 34-godišnja Gigi Chao.

Kći tajkuna iz Hong Konga čiji je izdašan miraz inspirirao i snimanje filma napisala mu je otvoreno pismu u kojem je tražila da je prihvati takvu kakva jest, piše AP.

Cecil Chao došao je na naslovnice svjetskih novina 2012. godine kada je ponudio 65 milijuna dolara muškarcu koji zavede njegovu kćer lezbijku Gigi Chao i odvoji je od njezine partnerice. U intervjuu jednim malezijskim novinama otac je prošlog tjedna povećao ponudu na 130 milijuna dolara.

"Znam da ti je teško razumjeti me"

Gigi Chao u otvorenom je pismu ocu, koje je objavljeno u dvama hongkonškim novinama, napisala da zna kako je ocu "teško razumjeti i prihvatiti da je romantično mogu privlačiti žene". Tajkun je objavio svoju ponudu nakon što je kći sa svojom partnericom Sean Eav pobjegla u Francusku i živi s njom u građanskoj zajednici.

"Sve na svijetu bi mi značilo da je možeš tretirati kao normalno ljudsko biće", napisala je 34-godišnja Gigi Chao te dodala kako mu oprašta zbog načina na koji razmišlja jer misli kako je "to u njezinu najboljem interesu".

"Želim biti milijunaš"

Sascha Baron Cohen, glumac koji stoji iza popularnog "Borata", navodno radi na filmu inspiriranom ponudom hongkonškog tajkuna. Cecil Chao ima reputaciju "playboya" koji obožava automobile Rolls-Royce. Jednom je ustvrdio da je spavao s deset tisuća žena, ali nikada se nije oženio. Gigi Chao jedno je od njegove troje djece s tri različite žene. Nakon što je prošlog tjedna otac "podebljao" ponudu, djevojka je dobila "čudan" telefonski poziv u kojem joj je neznanac rekao da "želi biti milijunaš".

>>Bogataš sada nudi oko 740 milijuna kn muškarcu koji oženi njegovu kći lezbijku

>>Bogataš i dalje traži muža za svoju kćer koja se vjenčala sa ženom

Komentara 11

MA
maria
08:48 29.01.2014.

A da je oženi tkogod iz naše Vlade, pa dam ne diraju u drugi stup!?

Avatar Plantago
Plantago
12:50 31.01.2014.

Evo follow-up: Život tridesettrogodišnje GiGi Chao postao je tema svetskih medija nakon što je njen otac Cecil ponudio 65 milijuna dolara muškarcu koji bi je oženio. “Problem” je bio u tome što je Gigi lezbijka. Milijarder je potom, uporan uan u svom nastojanju da kćerki osigura “ono što je najbolje za nju”, udvostručio iznos svoje ponude, ali ni 128 milijuna američkih dolara nije bilo dovoljno da Gigi pristane na brak sa muškarcem. Nije da prosaca nije bilo, ali se Gigi nije željela pomiriti sa željama svog oca. "Kao tvoja kćerka, ne želim ništa više nego da tebe učinim sretnim. Ali kada su veze u pitanju, tvoja očekivanja od mene i realnost o tome ko sam ja, nisu koherentni", napisala je ona u pismu upućenom ocu, koje je vjerojatno utjecalo na promjenu njegovog mišljenja. “Ako Gigi kaže da je to ono što je izabrala, onda je svemu ovom kraj”, rekao je 30. siječnja sedamdesetsedmogodišnji bogataš u razgovoru za CNN. “Ne mogu reći da sam sretan zbog njenog izbora, ali ako je ona to izabrala, onda je to njena stvar.” (b92) Čao je dodao da, uprkos tome što prihvata odluku svoje ćerke, ne prihvata njenu partnerku u svoj dom. “Nemam nameru da delim svoj život sa njenim”, kazao je on misleći na život koji Žiži vodi sa svojom partnerkom. “Ali ako je to ono što ona želi, poštujem njen izbor."

Avatar abakus
abakus
08:54 29.01.2014.

Gledajući oca koji je navodno spavao s 10000 žena i koji ima troje djece od tri različite žene, kćeri su se jednostavno zgadili muškarci. Inače je zanimljivo pratiti kako velika većina lezbijki ili žena koje odbijaju bilo kakav kontakt st s muškarcima a nisu lezbijke dolazi upravo iz takvih situacija u kojima su odrastale uz liberalne i promiskuitetne očeve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije